Audemars Piguet kopen

Audemars Piguet kopen

Audemars Piguet kopen? Bekijk direct het assortiment van Amstel Watches. Wij hebben de grootste voorraad van unworn Audemars Piguet horloges in Nederland, en u kunt bij ons op kantoor in Amsterdam langskomen om uw horloge te passen. Uiteraard is het mogelijk om uw bestaande horloge in te ruilen bij het kopen van een andere Audemars Piguet uit ons assortiment.

Audemars Piguet kopen: waarom bij Amstel Watches?

Amstel Watches is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf binnen de wereld van unworn Audemars Piguet. Al sinds 2015 worden er op dagelijkse basis horloges in- en verkocht. Met honderden vijfsterrenreviews op Trustpilot, Google en Chrono24 en een ruim aanbod, zijn wij in Nederland hét bedrijf om zaken mee te doen. Uiteraard zijn wij een Certified Seller via Chrono24 en MondaniWeb, waarmee onze kennis en expertise nogmaals benadrukt wordt.

Audemars Piguet kopen - Royal Oak
Audemars Piguet kopen - Royal Oak 2

Audemars Piguet kopen: hoe gaat het bij Amstel Watches in zijn werk?

Een Audemars Piguet kopen bij Amstel Watches B.V. gaat in een aantal overzichtelijke, duidelijke stappen. Het gehele proces is erop ingericht om u zo vertrouwd, discreet en veilig mogelijk verder te helpen bij het kopen van uw Audemars Piguet

  • Bekijk onze voorraad en selecteer de Audemars Piguet naar keuze
  • Bestelt u via de webshop, dan versturen wij verzekerd uw nieuwe horloge op.
  • Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken om uw horloge te bekijken en te passen.
  • Ons kantoor is beveiligd en u kunt onder het pand parkeren. Zodoende hoeft u niet met waarde over straat te lopen
  • Nadat u de Audemars Piguet in ons kantoor heeft bekeken, kunt u deze aanschaffen. 
  • Nadat de betaling geslaagd is, ontvangt u uw nieuwe Audemars Piguet (inclusief doos, papieren én toebehoren indien van toepassing).

Wat dient u mee te nemen naar ons kantoor?

U dient bij het kopen van uw Audemars Piguet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar ons kantoor aan de Vijzelstraat 68 in Amsterdam. Wij registreren uw gegevens, in verband met de geldende wetgeving.

Audemars Piguet kopen - Royal Oak grey dial
Audemars Piguet kopen - Royal Oak grey dial 2

Audemars Piguet kopen: welke modellen zijn populair?

Vandaag de dag zijn diverse modellen van Audemars Piguet zeer populair. Het meest populaire model van het Zwitserse merk is de Royal Oak, welke in veel verschillende modellen verkrijgbaar is. Onderstaand heeft Amstel Watches een overzicht voor u geschreven. 

  • De Royal Oak is het meest verkochte type, waarbij er sprake is van een achthoekige horlogekast en een wijzerplaat die in diverse kleuren te verkrijgen is (blauw, grijs, zwart, wit en meer). Het horloge is in diverse materialen te koop, waarbij de stalen variant het meest geliefd is onder verzamelaars wereldwijd. 
  • De Royal Oak Offshore is een meer robuust horloge, aangezien het horloge bedoeld is voor alledaagse activiteiten en sporten. Dit kenmerkt zich doordat veel van deze horloges worden geleverd met een rubberen band. Daarnaast zijn deze horloges dikker dan de standaard Royal Oak, waardoor het dragen van dit uurwerk een andere ervaring is. 
  • De Royal Oak Chronograph is een versie van de standaard Royal Oak, maar hierbij is gebruik gemaakt van een chronograaf (drie klokjes in de wijzerplaat in plaats van een ‘standaard’ wijzerplaat). Het uurwerk is daardoor gecompliceerder ten opzichte van een standaard Royal Oak, waardoor de prijs van dit uurwerk ook hoger ligt. Echter, het is een zeer bijzonder horloge van menig verzamelaar ontzettend blij van wordt. 
  • De Royal Oak Perpetual Calendar is een van de meest bijzondere uurwerken van het Zwitserse merk. Normaal gesproken dient een horlogedrager met een dag- en datum functie deze na het verstrijken van een maand aan te passen, maar een ‘perpetual calendar’ houdt automatisch rekening met dag, maand en jaar en zal altijd de juiste tijd weergeven (zolang het uurwerk doortikt. Om dit te bereiken, heeft het merk een zeer gecompliceerd uurwerk ontwikkeld die behoort tot de beste ter wereld. De prijzen van deze horloges zijn daarom vaak zeer hoog. 
Audemars Piguet verkopen - Amstel Watches 2

Direct een Audemars Piguet kopen? Bekijk onze voorraad of neem contact op.

Neem vandaag nog direct vrijblijvend contact op met Amstel Watches om de uitgebreide mogelijkheden te ontdekken. U bent bij ons van harte welkom om uw horloge in te ruilen tegen een (andere) Audemars Piguet. Onze specialisten staan voor u klaar en zorgen voor een positieve en onvergetelijke ervaring!