Audemars Piguet verkopen

Audemars Piguet verkopen

Audemars Piguet verkopen? Vraag bij Amstel Watches direct een vrijblijvende offerte aan. Wij geven u de best mogelijke prijs voor uw (gebruikte) horloge. U kunt bij ons op kantoor in Amsterdam langskomen voor een veilige en vertrouwde afwikkeling, om zo uw geld per bank te ontvangen. Ook is het mogelijk om bij ons uw horloge in te ruilen.

Waarom uw Audemars Piguet verkopen bij Amstel Watches?

Amstel Watches is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf binnen de wereld van Rolex, Patek Philippe en Audemars Piguet horloges. Al sinds 2015 worden er op dagelijkse basis horloges in- en verkocht. Met honderden vijfsterrenreviews op Trustpilot, Google en Chrono24 en een ruim aanbod van de mooiste horloges, zijn wij in Nederland hét bedrijf om zaken mee te doen. Uiteraard zijn wij een Certified Seller via Chrono24 en MondaniWeb, waarmee onze kennis en expertise nogmaals benadrukt wordt.

Audemars Piguet verkopen - Amstel Watches 7
Audemars Piguet verkopen - Amstel Watches 6

Audemars Piguet verkopen: hoe gaat het bij Amstel Watches in zijn werk?

Het verkopen van uw Audemars Piguet bij Amstel Watches gaat in een aantal overzichtelijke, duidelijke stappen. Het gehele proces is erop ingericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 • Vul allereerst het contactformulier in, of neem contact met ons op via WhatsApp.
 • Onze experts bekijken vrijblijvend uw horloge.
 • U ontvangt binnen een uur een antwoord van ons.
 • U wordt uitgenodigd om bij ons op kantoor langs te komen. U hoeft niet over straat te lopen met uw horloge, aangezien u onder het pand kunt parkeren.
 • Na een korte inspectie ontvangt u direct de waarde per bank.

Audemars Piguet verkopen: verdere belangrijke gegevens

Lever via het contactformulier of WhatsApp de volgende informatie zo nauwkeurig mogelijk aan:

 • Wat is het referentienummer?
 • Wat is het bouwjaar?
 • Zijn de originele doos, papieren en toebehoren van het horloge aanwezig?
 • Wat is de staat?
 • Wat is uw vraagprijs?

Een veelgestelde vraag bij het verkopen is: waar kan ik het referentienummer vinden van mijn Audemars Piguet? U kunt het referentienummer van uw horloge vinden door uw garantiebewijs of horloge card te bekijken. Daarnaast kunt u uw referentienummer op blanco laten staan in uw prijsvoorstel aanvraag. Onze experts zullen dan bepalen welk referentienummer bij uw horloge behoort.

Lever, naast de bovengenoemde informatie, alstublieft ook een aantal foto’s aan van hoge kwaliteit die zo goed mogelijk uw horloge en toebehoren tonen. Door middel van deze foto’s kunnen wij extra gedetailleerd naar uw horloge kijken, om zo een zo goed mogelijke bieding te doen.

Audemars Piguet verkopen: welke modellen?

Bij Amstel Watches kunt u ieder horlogemodel van Audemars Piguet verkopen. Wij kopen voornamelijk het Royal Oak type vaak in en deze zijn in verschillende vormen verkrijgbaar: Offshore, Jumbo, Perpetual Calendar, Dual Time, Lady, Diver, Wheel Openworked en meer.

Indien u een type wilt verkopen die niet in de bovengenoemde lijst staat, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen en ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Dit kan zowel per telefonisch, mail of via het contactformulier op onze website.

Audemars Piguet verkopen - Amstel Watches 4
Audemars Piguet verkopen - Amstel Watches 8

Wat dient u mee te nemen naar ons kantoor?

U dient bij het verkopen of inruilen van uw Audemars Piguet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar ons kantoor aan de Vijzelstraat 68 in Amsterdam. Wij registreren uw gegevens wanneer u uw horloge verkoopt, in verband met de geldende wetgeving.

Audemars Piguet verkopen: welke modellen zijn populair?

Vandaag de dag zijn diverse modellen van Audemars Piguet zeer populair. Het meest populaire model van het Zwitserse merk is de Royal Oak, welke in veel verschillende modellen verkrijgbaar is. Onderstaand heeft Amstel Watches een overzicht voor u geschreven. 

 • De Royal Oak is het meest verkochte type, waarbij er sprake is van een achthoekige horlogekast en een wijzerplaat die in diverse kleuren te verkrijgen is (blauw, grijs, zwart, wit en meer). Het horloge is in diverse materialen te koop, waarbij de stalen variant het meest geliefd is onder verzamelaars wereldwijd. 
 • De Royal Oak Offshore is een meer robuust horloge, aangezien het horloge bedoeld is voor alledaagse activiteiten en sporten. Dit kenmerkt zich doordat veel van deze horloges worden geleverd met een rubberen band. Daarnaast zijn deze horloges dikker dan de standaard Royal Oak, waardoor het dragen van dit uurwerk een andere ervaring is. 
 • De Royal Oak Chronograph is een versie van de standaard Royal Oak, maar hierbij is gebruik gemaakt van een chronograaf (drie klokjes in de wijzerplaat in plaats van een ‘standaard’ wijzerplaat). Het uurwerk is daardoor gecompliceerder ten opzichte van een standaard Royal Oak, waardoor de prijs van dit uurwerk ook hoger ligt. Echter, het is een zeer bijzonder horloge van menig verzamelaar ontzettend blij van wordt. 
 • De Royal Oak Perpetual Calendar is een van de meest bijzondere uurwerken van het Zwitserse merk. Normaal gesproken dient een horlogedrager met een dag- en datum functie deze na het verstrijken van een maand aan te passen, maar een ‘perpetual calendar’ houdt automatisch rekening met dag, maand en jaar en zal altijd de juiste tijd weergeven (zolang het uurwerk doortikt. Om dit te bereiken, heeft het merk een zeer gecompliceerd uurwerk ontwikkeld die behoort tot de beste ter wereld. De prijzen van deze horloges zijn daarom vaak zeer hoog.
Audemars Piguet verkopen - Amstel Watches 2

Direct uw Audemars Piguet horloge verkopen? Neem contact met ons op!

Neem vandaag nog direct vrijblijvend contact op met Amstel Watches om de uitgebreide mogelijkheden te ontdekken en uw Audemars Piguet te verkopen. Daarnaast bent u bij ons van harte welkom om uw horloge in te ruilen tegen een ander horloge van bijvoorbeeld Rolex, Patek Philippe of Audemars Piguet. Onze specialisten staan voor u klaar en zorgen voor een positieve en onvergetelijke ervaring!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  Let op: verkopen en inruilen alleen op vertoon van geldig legitimatie bij ons op locatie.

  Veelgestelde vragen bij Audemars Piguet verkopen

  De waarde van uw Audemars Piguet hangt af van verschillende aspecten. Zo is het bouwjaar een belangrijke indicator van de waarde, aangezien doorgaans nieuwere horloges meer waard zijn. Wat tevens een grote invloed heeft op de waarde van uw horloge, is of de originele doos, papieren en toebehoren aanwezig zijn. Indien dit niet het geval is, dan heeft dit een nadelig effect op de waarde van uw Audemars Piguet. Als laatste is de staat van het horloge. Zo bekijken we of er krassen en/of deukjes zichtbaar zijn, in welke mate de horlogeband uitgerekt is en in hoeverre het horloge in staat is om nauwkeurig de tijd te tonen. 

  Nee, dat hoeft niet. De specialisten van Amstel Watches hebben vele jaren ervaring binnen de wereld van luxe horloges en kunnen uw horloge vrijblijvend bekijken. U kunt tevens zelf uw eigen vraagprijs aangeven in het contactformulier.

  Per geval wordt bekeken of we uw horloge zonder doos en/of papieren kunnen inkopen of in consignatie kunnen verkopen. Doorgaans is het zo dat bijna alle horloges binnen ons assortiment met de bijbehorende doos en documenten worden aangeboden.