Audemars Piguet verkopen

Audemars Piguet verkopen

Audemars Piguet verkopen? Vraag bij Amstel Watches direct een vrijblijvende offerte aan. Wij taxeren uw horloge geven u de beste prijs voor uw (gebruikte) Audemars Piguet. U kunt bij ons op kantoor in Amsterdam langskomen voor een veilige en vertrouwde afwikkeling van de verkoop van uw Audemars Piguet, om zo uw geld contant of per bank te ontvangen. Ook is het mogelijk om bij ons uw horloge in te ruilen voor bijvoorbeeld een andere Audemars Piguet, Patek Philippe of Rolex.

Waarom uw Audemars Piguet verkopen bij Amstel Watches?

Amstel Watches is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf binnen de wereld van Rolex, Patek Philippe en Audemars Piguet horloges. Al sinds 2015 worden er op dagelijkse basis Audemars Piguet horloges in- en verkocht. Met meer dan honderd vijfsterrenreviews op Trustpilot en een ruim aanbod van de mooiste horloges, zijn wij in Nederland hét bedrijf om zaken mee te doen. Uiteraard zijn wij een Certified Seller via Chrono24 en MondaniWeb, waarmee onze kennis en expertise op het gebied van Audemars Piguet nogmaals benadrukt wordt.

Audemars Piguet verkopen - Amstel Watches 7
Audemars Piguet verkopen - Amstel Watches 6

Audemars Piguet verkopen: hoe gaat het bij Amstel Watches in zijn werk?

Het verkopen van uw Audemars Piguet bij Amstel Watches gaat in een aantal overzichtelijke, duidelijke stappen. Het gehele proces is erop ingericht om u binnen een uur de hoogste prijs te kunnen bieden voor uw Audemars Piguet.

 • Vul allereerst het contactformulier in, of neem contact met ons op via WhatsApp.
 • Onze experts taxeren kosteloos en vrijblijvend uw Audemars Piguet horloge.
 • U ontvangt binnen een uur direct een vrijblijvende bieding op uw Audemars Piguet horloge.
 • Indien u akkoord gaat met onze bieding, kunt u langskomen met uw horloge bij ons op kantoor in Amsterdam. U hoeft niet over straat te lopen met uw horloge, aangezien u onder het pand kunt parkeren.
 • Na een korte inspectie van uw Audemars Piguet en toebehoren ontvangt u direct de waarde, contant of per bank.

Verdere belangrijke gegevens bij het verkopen van uw Audemars Piguet

Lever via het contactformulier of WhatsApp de volgende informatie zo nauwkeurig mogelijk aan:

 • Wat is het referentienummer van uw Audemars Piguet?
 • Wat is het bouwjaar van uw Audemars Piguet horloge?
 • Zijn de originele doos, papieren en toebehoren van het horloge aanwezig?
 • Wat is de staat van uw Audemars Piguet?
 • Wat is uw vraagprijs voor uw horloge?

Een veelgestelde vraag bij het verkopen van een Audemars Piguet is: waar kan ik het referentienummer vinden van mijn Audemars Piguet? U kunt het referentienummer van uw Audemars Piguet vinden door uw garantiebewijs of horloge card te bekijken. Daarnaast kunt u uw referentienummer op blanco laten staan in uw prijsvoorstel aanvraag. Onze experts zullen dan bepalen welk referentienummer bij uw Audemars Piguet behoort.

Lever, naast de bovengenoemde informatie, alstublieft ook een aantal foto’s aan van hoge kwaliteit die zo goed mogelijk uw Audemars Piguet en toebehoren tonen. Door middel van deze foto’s kunnen wij extra gedetailleerd naar uw horloge kijken, op zo een zo goed mogelijke bieding te doen bij het verkopen van uw Audemars Piguet.

Welke Audemars Piguet modellen kan ik bij Amstel Watches verkopen?

Bij Amstel Watches kunt u ieder horlogemodel van Audemars Piguet verkopen. Wij kopen voornamelijk het Royal Oak type vaak in en deze zijn in verschillende vormen verkrijgbaar: Offshore, Jumbo, Perpetual Calendar, Dual Time, Lady, Diver, Wheel Openworked en meer.

Indien u een Audemars Piguet wilt verkopen die niet in de bovengenoemde lijst staat, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen en ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Dit kan zowel per telefonisch, mail of via het contactformulier op onze website.

Audemars Piguet verkopen - Amstel Watches 4
Audemars Piguet verkopen - Amstel Watches 8

Wat heeft u nodig om uw Audemars Piguet te verkopen aan Amstel Watches?

U dient bij het verkopen of inruilen van uw Audemars Piguet horloge een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar ons kantoor aan de Vijzelstraat 68 in Amsterdam. Wij registreren uw gegevens wanneer u uw Audemars Piguet verkoopt, in verband met de geldende wetgeving.

Welke Audemars Piguet modellen zijn het meest populair om te verkopen?

Vandaag de dag zijn diverse modellen van Audemars Piguet zeer populair. Het meest populaire model van het Zwitserse merk is de Royal Oak, welke in veel verschillende modellen verkrijgbaar is. Onderstaand heeft Amstel Watches een overzicht voor u geschreven, wat handig is bij het verkopen van uw Audemars Piguet. 

 • De Audemars Piguet Royal Oak is het meest verkochte type, waarbij er sprake is van een achthoekige horlogekast en een wijzerplaat die in diverse kleuren te verkrijgen is (blauw, grijs, zwart, wit en meer). Het horloge is in diverse materialen te koop, waarbij de stalen variant het meest geliefd is onder verzamelaars wereldwijd. 
 • De Audemars Piguet Royal Oak Offshore is een meer robuust horloge, aangezien het horloge bedoeld is voor alledaagse activiteiten en sporten. Dit kenmerkt zich doordat veel van deze horloges worden geleverd met een rubberen band. Daarnaast zijn deze horloges dikker dan de standaard Royal Oak, waardoor het dragen van dit uurwerk een andere ervaring is. 
 • De Audemars Piguet Royal Oak Chronograph is een versie van de standaard Royal Oak, maar hierbij is gebruik gemaakt van een chronograaf (drie klokjes in de wijzerplaat in plaats van een ‘standaard’ wijzerplaat). Het uurwerk is daardoor gecompliceerder ten opzichte van een standaard Royal Oak, waardoor de prijs van dit uurwerk ook hoger ligt. Echter, het is een zeer bijzonder horloge van menig verzamelaar ontzettend blij van wordt. 
 • De Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar is een van de meest bijzondere uurwerken van het Zwitserse merk. Normaal gesproken dient een horlogedrager met een dag- en datum functie deze na het verstrijken van een maand aan te passen, maar een ‘perpetual calendar’ houdt automatisch rekening met dag, maand en jaar en zal altijd de juiste tijd weergeven (zolang het uurwerk doortikt. Om dit te bereiken, heeft Audemars Piguet een zeer gecompliceerd uurwerk ontwikkeld die behoort tot de beste ter wereld. De prijzen van deze horloges zijn daarom vaak zeer hoog.
Audemars Piguet verkopen - Amstel Watches 2

Wij helpen u graag verder bij het verkopen van uw Audemars Piguet

Neem vandaag nog direct vrijblijvend contact op met Amstel Watches om de uitgebreide mogelijkheden te ontdekken en uw Audemars Piguet te verkopen. Daarnaast bent u bij ons van harte welkom om uw Audemars Piguet horloge in te ruilen tegen een ander horloge van bijvoorbeeld Rolex, Patek Philippe of Audemars Piguet. Onze specialisten staan voor u klaar en zorgen voor een positieve en onvergetelijke ervaring!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  Let op: verkopen en inruilen alleen op vertoon van geldig legitimatie bij ons op locatie.