Horloge in consignatie verkopen

Horloge in consignatie verkopen

Horloge in consignatie verkopen? Amstel Watches is dé specialist op het gebied van consignatie, en helpt u graag verder. Wij spreken gezamenlijk een prijs af waarvoor we uw horloge kunnen verkopen. Voor de verkoop van uw horloge binnen ons netwerk rekenen wij een afgesproken kostenpercentage door.

Horloge in consignatie verkopen: waarom bij Amstel Watches?

Amstel Watches is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf binnen de wereld van Rolex, Patek Philippe en Audemars Piguet. Al sinds 2015 worden er op dagelijkse basis horloges in- en verkocht. Met honderden vijfsterrenreviews op Trustpilot, Google en Chrono24 en een ruim aanbod, zijn wij in Nederland hét bedrijf om zaken mee te doen. Uiteraard zijn wij een Certified Seller via Chrono24 en MondaniWeb, waarmee onze kennis en expertise nogmaals benadrukt wordt.

Horloge in consignatie verkopen: hoe gaat het bij Amstel Watches in zijn werk?

Uw horloge in consignatie verkopen gaat bij Amstel Watches in een aantal overzichtelijke, duidelijke stappen. Het gehele proces is erop ingericht om u zo snel en goed mogelijk u van dienst te kunnen zijn.

 • Vul allereerst het contactformulier in, of neem contact met ons op via WhatsApp.
 • Onze experts bekijken uw horloge.
 • Binnen een uur weet u het bedrag waarvoor wij het horloge kunnen verkopen.
 • Indien u akkoord gaat met ons voorstel, kunt u langskomen bij ons op kantoor in Amsterdam. U hoeft niet over straat te lopen met uw horloge, aangezien u onder het pand kunt parkeren. Ook kunt u uw horloge verzekerd opsturen.
 • Na een korte inspectie van het horloge kan de consignatie-overeenkomst worden getekend en zorgen wij binnen de afgesproken periode voor de marketing, verkoop en afwikkeling van uw horloge.
 • Nadat de verkoop afgewikkeld is, storten wij het geld direct door naar het door u opgegeven rekeningnummer.

Horloge in consignatie verkopen: Verdere belangrijke gegevens

Lever via het contactformulier of WhatsApp de volgende informatie zo nauwkeurig mogelijk aan:

 • Wat is het referentienummer?
 • Wat is het bouwjaar?
 • Zijn de originele doos, papieren en toebehoren aanwezig?
 • Wat is de staat?
 • Wat is uw vraagprijs?

Een veelgestelde vraag is: waar kan ik het referentienummer vinden van mijn horloge? U kunt het referentienummer vinden door uw garantiebewijs of card te bekijken. Daarnaast kunt u uw referentienummer op blanco laten staan in uw prijsvoorstel aanvraag. Onze experts zullen dan bepalen welk referentienummer er van toepassing is.

Lever, naast de bovengenoemde informatie, alstublieft ook een aantal foto’s aan van hoge kwaliteit die zo goed mogelijk uw horloge en toebehoren tonen. Door middel van deze foto’s kunnen wij extra gedetailleerd beoordelen.

Welke horloges kunt u bij ons in consignatie verkopen?

Bij Amstel Watches verkopen wij de volgende merken in consignatie:

Indien u een horloge wilt verkopen van een ander merk, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen om te achterhalen wat de mogelijkheden zijn. Houd hierbij alstublieft rekening met het feit dat u enkel exclusieve merken bij ons kunt verkopen, en geen zogenoemde ‘trendy merken’ met een waarde onder de €2500,-.

De Rolex-modellen die wij op dagelijkse basis in consignatie verkopen zijn als volgt: Air-King, Datejust, Datejust II, Daytona, Deepsea, Explorer, Explorer II, GMT-Master, GMT-Master II, Lady-Datejust, Lady Oyster Perpetual, Milgauss, Oyster Perpetual, Oyster Perpetual Date, Sea-Dweller, Sky-Dweller, Submariner, Turn-O-Graph, Vintage, Yacht-Master, Yacht Master II.

Op het gebied van Audemars Piguet verkopen wij voornamelijk het Royal Oak model in consignatie. Deze zijn in verschillende vormen verkrijgbaar: Offshore, Jumbo, Perpetual Calendar, Dual Time, Lady, Diver, Wheel Openworked en meer.

Als laatste kunt u uw Patek Philippe bij ons in consignatie verkopen. Zo verkopen wij op regelmatige basis een Patek Philippe Nautilus of Aquanaut in, die wereldwijd zeer exclusief zijn.  

Indien u een horloge in consignatie wilt verkopen die niet in de bovengenoemde lijst staat, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen en ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Dit kan zowel per telefonisch, mail of via het contactformulier op onze website.

Wat dient u mee te nemen naar ons kantoor?

U dient bij het verkopen van uw horloge een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar ons kantoor aan de Vijzelstraat 68 in Amsterdam. Wij registreren uw gegevens, in verband met de geldende wetgeving.

Direct uw horloge in consignatie verkopen?

Vul dan het onderstaande contactformulier in, of neem (telefonisch) contact op via WhatsApp. Onze specialisten zullen uw aanvraag dezelfde dag bekijken en contact met u opnemen om de details met u te bespreken. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken bij ons kantoor in Amsterdam.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  Let op: verkopen en inruilen alleen op vertoon van geldig legitimatie bij ons op locatie.