Over Ons

Amstel Watches is vanuit een passie voor exclusieve horloges opgericht in 2015 en inmiddels een bekende en betrouwbare naam binnen de Europese horlogewereld. Wij zijn gespecialiseerd  in de in- en verkoop van Rolex, Audemars Piguet en Patek Philippe. Ook bestaat de mogelijkheid uw horloge in te ruilen tegen de best mogelijke prijs. In onze collectie vindt u alleen originele horloges met minimaal 1 jaar garantie. 
 
Al onze horloges liggen veilig opgeslagen op onze beveiligde locatie aan de Vijzelstraat te Amsterdam. Hier bent u van harte welkom om op afspraak onze horloges te komen bezichtigen en passen. Wel vragen we u van tevoren een afspraak te maken. 
 
Indien u een bestelling doet via onze webshop dan wordt uw horloge in de meeste gevallen dezelfde dag verzekerd verzonden en heeft u uw horloge de volgende dag al in huis. 
 
Amstel Watches hoopt u te mogen verwelkomen op onze kantoorlocatie (alleen op afspraak) in het centrum van Amsterdam of u telefonisch of via Whatsapp vrijblijvend te voorzien van deskundig advies.