Patek Philippe kopen

Patek Philippe kopen

Patek Philippe kopen? Bekijk direct het assortiment van Amstel Watches. Wij hebben de grootste voorraad van unworn Patek Philippe horloges in Nederland, en u kunt bij ons op kantoor in Amsterdam langskomen om uw horloge te passen. Uiteraard is het mogelijk om uw bestaande horloge in te ruilen bij het kopen van een andere Patek Philippe uit ons assortiment.

Patek Philippe kopen: waarom bij Amstel Watches?

Amstel Watches is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf binnen de wereld van unworn Patek Philippe. Al sinds 2015 worden er op dagelijkse basis horloges in- en verkocht. Met honderden vijfsterrenreviews op Trustpilot, Google en Chrono24 en een ruim aanbod, zijn wij in Nederland hét bedrijf om zaken mee te doen. Uiteraard zijn wij een Certified Seller via Chrono24 en MondaniWeb, waarmee onze kennis en expertise nogmaals benadrukt wordt.

Patek Philippe kopen: hoe gaat het bij Amstel Watches in zijn werk?

Een Patek Philippe kopen bij Amstel Watches B.V. gaat in een aantal overzichtelijke, duidelijke stappen. Het gehele proces is erop ingericht om u zo vertrouwd, discreet en veilig mogelijk verder te helpen bij het kopen van uw Patek Philippe

  • Bekijk onze voorraad en selecteer de Patek Philippe naar keuze
  • Bestelt u via de webshop, dan versturen wij verzekerd uw nieuwe horloge op.
  • Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken om uw horloge te bekijken en te passen.
  • Ons kantoor is beveiligd en u kunt onder het pand parkeren. Zodoende hoeft u niet met waarde over straat te lopen
  • Nadat u de Patek Philippe in ons kantoor heeft bekeken, kunt u deze aanschaffen. 
  • Nadat de betaling geslaagd is, ontvangt u uw nieuwe Patek Philippe (inclusief doos, papieren én toebehoren indien van toepassing).
Patek Philippe kopen - Aquanaut
Patek Philippe kopen - Aquanaut 2

Wat dient u mee te nemen naar ons kantoor?

U dient bij het kopen van uw Patek Philippe een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar ons kantoor aan de Vijzelstraat 68 in Amsterdam. Wij registreren uw gegevens, in verband met de geldende wetgeving.

Patek Philippe kopen - Nautilus 2
Patek Philippe kopen - Nautilus

Patek Philippe kopen: welke modellen zijn populair?

Vandaag de dag zijn diverse modellen van Patek Philippe zeer populair. Onderstaand heeft Amstel Watches een overzicht voor u geschreven. 

  • De Patek Philippe Nautilus is het populairste van het merk. In 1976 is de eerste versie uitgebracht, waarbij de fabriek in totaal slechts 60.000 uurwerken per jaar bouwt voor de wereldwijde markt. Op dit moment zijn er lange wachtlijsten om een Nautilus te kunnen aanschaffen, waarbij veel mensen langer dan vijf jaar moeten wachten om dit model te kunnen bemachtigen. Het type is in verschillende varianten te koop. Zo is het mogelijk om een stalen of gouden variant te selecteren, en kan worden gekozen voor een band van verschillende materialen. 
  • De Patek Philippe Aquanaut is, naast de Nautilus, een zeer populair model van het merk. Dit type is in 1997 voor het eerst geproduceerd, en is vandaag de dag zeer lastig te verkrijgen. Ook voor de Aquanaut geldt een wachtlijst tot wel vijf jaar. Net als bij de Nautilus kan er bij de Aquanaut gekozen worden voor diverse materialen en banden.
Patek Philippe kopen - Amstel Watches

Direct een Patek Philippe kopen? Bekijk onze voorraad of neem contact op.

Neem vandaag nog direct vrijblijvend contact op met Amstel Watches om de uitgebreide mogelijkheden te ontdekken. U bent bij ons van harte welkom om uw horloge in te ruilen tegen een (andere) Patek Philippe. Onze specialisten staan voor u klaar en zorgen voor een positieve en onvergetelijke ervaring!