Patek Philippe verkopen

Patek Philippe verkopen

Patek Philippe verkopen? Vraag bij Amstel Watches direct een vrijblijvende offerte aan. Wij geven u de best mogelijke prijs voor uw (gebruikte) horloge. U kunt bij ons op kantoor in Amsterdam langskomen voor een veilige en vertrouwde afwikkeling, om zo uw geld per bank te ontvangen. Ook is het mogelijk om bij ons uw horloge in te ruilen.

Waarom uw Patek Philippe verkopen bij Amstel Watches?

Amstel Watches is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf binnen de wereld van Rolex, Patek Philippe en Audemars Piguet horloges. Al sinds 2015 worden er op dagelijkse basis horloges in- en verkocht. Met honderden vijfsterrenreviews op Trustpilot, Google en Chrono24 en een ruim aanbod van de mooiste horloges, zijn wij in Nederland hét bedrijf om zaken mee te doen. Uiteraard zijn wij een Certified Seller via Chrono24 en MondaniWeb, waarmee onze kennis en expertise nogmaals benadrukt wordt.

Patek Philippe verkopen - Aquanaut 2
Patek Philippe verkopen - Aquanaut

Patek Philippe verkopen: hoe gaat het bij Amstel Watches in zijn werk?

Het verkopen van uw Patek Philippe bij Amstel Watches gaat in een aantal overzichtelijke, duidelijke stappen. Het gehele proces is erop ingericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 • Vul allereerst het contactformulier in, of neem contact met ons op via WhatsApp.
 • Onze experts bekijken vrijblijvend uw horloge.
 • U ontvangt binnen een uur een antwoord van ons.
 • U wordt uitgenodigd om bij ons op kantoor in Amsterdam langs te komen. U hoeft niet over straat te lopen met uw horloge, aangezien u onder het pand kunt parkeren.
 • Na een korte inspectie ontvangt u direct de waarde per bank.

Patek Philippe verkopen: verdere belangrijke gegevens

Lever via het contactformulier of WhatsApp de volgende informatie zo nauwkeurig mogelijk aan:

 • Wat is het referentienummer?
 • Wat is het bouwjaar?
 • Zijn de originele doos, papieren en toebehoren van het horloge aanwezig?
 • Wat is de staat?
 • Wat is uw vraagprijs?

Een veelgestelde vraag bij het verkopen is: waar kan ik het referentienummer vinden van mijn Patek Philippe? U kunt het referentienummer van uw horloge vinden door uw garantiebewijs of horloge card te bekijken. Daarnaast kunt u uw referentienummer op blanco laten staan in uw prijsvoorstel aanvraag. Onze experts zullen dan bepalen welk referentienummer bij uw horloge behoort.

Lever, naast de bovengenoemde informatie, alstublieft ook een aantal foto’s aan van hoge kwaliteit die zo goed mogelijk uw horloge en toebehoren tonen. Door middel van deze foto’s kunnen wij extra gedetailleerd naar uw horloge kijken, om zo een zo goed mogelijke bieding te doen.

Patek Philippe verkopen: welke modellen?

Bij Amstel Watches kunt u ieder horlogemodel van Patek Philippe verkopen. Wij kopen voornamelijk het Royal Oak type vaak in en deze zijn in verschillende vormen verkrijgbaar: Offshore, Jumbo, Perpetual Calendar, Dual Time, Lady, Diver, Wheel Openworked en meer.

Indien u een type wilt verkopen die niet in de bovengenoemde lijst staat, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen en ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Dit kan zowel per telefonisch, mail of via het contactformulier op onze website.

Patek Philippe verkopen - Nautilus
Patek Philippe verkopen - Nautilus 2

Wat dient u mee te nemen naar ons kantoor?

U dient bij het verkopen of inruilen van uw Patek Philippe een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar ons kantoor aan de Vijzelstraat 68 in Amsterdam. Wij registreren uw gegevens wanneer u uw horloge verkoopt, in verband met de geldende wetgeving.

Patek Philippe verkopen: welke modellen zijn populair?

Vandaag de dag zijn diverse modellen van Patek Philippe zeer populair. Onderstaand heeft Amstel Watches een overzicht voor u geschreven. 

 • De Patek Philippe Nautilus is het populairste van het merk. In 1976 is de eerste versie uitgebracht, waarbij de fabriek in totaal slechts 60.000 uurwerken per jaar bouwt voor de wereldwijde markt. Op dit moment zijn er lange wachtlijsten om een Nautilus te kunnen aanschaffen, waarbij veel mensen langer dan vijf jaar moeten wachten om dit model te kunnen bemachtigen. Het type is in verschillende varianten te koop. Zo is het mogelijk om een stalen of gouden variant te selecteren, en kan worden gekozen voor een band van verschillende materialen. 
 • De Patek Philippe Aquanaut is, naast de Nautilus, een zeer populair model van het merk. Dit type is in 1997 voor het eerst geproduceerd, en is vandaag de dag zeer lastig te verkrijgen. Ook voor de Aquanaut geldt een wachtlijst tot wel vijf jaar. Net als bij de Nautilus kan er bij de Aquanaut gekozen worden voor diverse materialen en banden.
Horloge verkopen - Patek Philippe - Amstel Watches

Direct uw Patek Philippe horloge verkopen? Neem contact met ons op!

Neem vandaag nog direct vrijblijvend contact op met Amstel Watches om de uitgebreide mogelijkheden te ontdekken en uw Patek Philippe te verkopen. Daarnaast bent u bij ons van harte welkom om uw horloge in te ruilen tegen een ander horloge van bijvoorbeeld Rolex, Patek Philippe of Audemars Piguet. Onze specialisten staan voor u klaar en zorgen voor een positieve en onvergetelijke ervaring!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  Let op: verkopen en inruilen alleen op vertoon van geldig legitimatie bij ons op locatie.

  Veelgestelde vragen bij Patek Philippe verkopen

  De waarde van uw Patek Philippe hangt af van verschillende aspecten. Zo is het bouwjaar een belangrijke indicator van de waarde, aangezien doorgaans nieuwere horloges meer waard zijn. Wat tevens een grote invloed heeft op de waarde van uw horloge, is of de originele doos, papieren en toebehoren aanwezig zijn. Indien dit niet het geval is, dan heeft dit een nadelig effect op de waarde van uw Patek Philippe. Als laatste is de staat van het horloge belangrijk. Zo bekijken we bijvoorbeeld of er krassen en/of deukjes zichtbaar zijn, in welke mate de horlogeband uitgerekt is en in hoeverre het horloge in staat is om nauwkeurig de tijd te tonen. 

  Nee, dat hoeft niet. De specialisten van Amstel Watches hebben vele jaren ervaring binnen de wereld van luxe horloges en kunnen uw horloge vrijblijvend bekijken. U kunt tevens zelf uw eigen vraagprijs aangeven in het contactformulier.

  Per geval wordt bekeken of we uw horloge zonder doos en/of papieren kunnen inkopen of in consignatie kunnen verkopen. Doorgaans is het zo dat bijna alle horloges binnen ons assortiment met de bijbehorende doos en documenten worden aangeboden.