Rolex Datejust kopen

Rolex Datejust kopen

Rolex Datejust kopen? Bekijk direct het assortiment van Amstel Watches. Wij hebben een uitgebreide voorraad van unworn Rolex horloges in Nederland, en u kunt bij ons op kantoor in Amsterdam langskomen om uw Rolex te passen. Uiteraard is het mogelijk om uw bestaande horloge in te ruilen bij het kopen van een Rolex Datejust uit ons assortiment.

Rolex Datejust kopen: waarom bij Amstel Watches?

Amstel Watches is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf binnen de wereld van unworn Rolex. Al sinds 2015 worden er op dagelijkse basis horloges in- en verkocht. Met honderden vijfsterrenreviews op Trustpilot, Google en Chrono24 en een ruim aanbod, zijn wij in Nederland hét bedrijf om zaken mee te doen. Uiteraard zijn wij een Certified Seller via Chrono24 en MondaniWeb, waarmee onze kennis en expertise nogmaals benadrukt wordt.

Resultaat 21–40 van de 98 resultaten wordt getoond

Rolex Datejust kopen - unworn specialist
Rolex Datejust kopen - ruimste collectie

Rolex Datejust kopen: hoe gaat het bij Amstel Watches in zijn werk?

Een Rolex Datejust kopen bij Amstel Watches B.V. gaat in een aantal overzichtelijke, duidelijke stappen. Het gehele proces is erop ingericht om u zo vertrouwd, discreet en veilig mogelijk verder te helpen bij het kopen van uw Rolex: 

  • Bekijk onze voorraad en selecteer de Rolex Datejust naar keuze
  • Bestelt u via de webshop, dan versturen wij verzekerd uw nieuwe horloge op.
  • Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken om uw horloge te bekijken en te passen.
  • Ons kantoor is beveiligd en u kunt onder het pand parkeren. Zodoende hoeft u niet met waarde over straat te lopen
  • Nadat u de Rolex Datejust in ons kantoor heeft bekeken, kunt u deze aanschaffen. 
  • Nadat de betaling geslaagd is, ontvangt u uw nieuwe Rolex Datejust (inclusief doos, papieren én toebehoren indien van toepassing).

Wat dient u mee te nemen naar ons kantoor?

U dient bij het kopen van uw Rolex Datejust een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar ons kantoor aan de Vijzelstraat 68 in Amsterdam. Wij registreren uw gegevens, in verband met de geldende wetgeving.

Rolex Datejust kopen - de beste prijs
Rolex Datejust kopen - snelle verzending

Rolex Datejust kopen: historie van het model

De Rolex Datejust heeft een lange historie en geldt als een van de meest populaire horloges aller tijden. Het horloge is in 1945 officieel geïntroduceerd om het veertigjarige bestaan te vieren van het merk Rolex. Het introduceren van het model bleek een gigantisch succes te zijn, aangezien er direct recordaantallen verkocht werden. 

De Rolex Datejust werd geïntroduceerd met een 36 mm diameter horlogekast, een zelf opwindend uurwerk en een datum functie ter hoogte van de drie-uurs markering. De Rolex Datejust is door de jaren heen veranderd, maar het model is altijd hetzelfde gebleven qua uiterlijk. Aan de binnenkant van het horloge vindt u tegenwoordig vaak het 3235 uurwerk, dat momenteel één van de beste uurwerken ter wereld is. Het is een volledig automatisch uurwerk met een gangreserve van 70 uren, en is COSC gecertificeerd. Dit houdt in dat de COSC het uurwerk gecertificeerd heeft voor nauwkeurigheid en precisie. Doordat de meest recente Rolex Datejust ook gebruik maakt van een Parachrom-balansveer (antimagnetisch) en Paraflex anti-schok componenten, is het horloge goed beschermd tegen schokken, temperatuurwisselingen en meer.

Vandaag de dag wordt een Rolex Datejust in diverse maten geproduceerd: 

  • Rolex Datejust 31 mm: wordt geproduceerd in staal, witgoud, geelgoud, roségoud en zogenoemde ‘two-tone’. Het is mogelijk om dit type horloge met diverse wijzerplaten, bezels en horlogebanden te verkrijgen.
  • Rolex Datejust 36 mm: wordt geproduceerd in staal en zogenoemde ‘two-tone’. Het is niet mogelijk om dit model in volledig goud aan te schaffen. Diverse wijzerplaten, (diamanten) bezels en horlogebanden zijn wél mogelijk.
  • Rolex Datejust 41 mm: wordt geproduceerd in staal en zogenoemde ‘two-tone’. Het is ook hierbij niet mogelijk om dit model in volledig goud aan te schaffen. Diverse wijzerplaten, (diamanten) bezels en horlogebanden zijn wel mogelijk.

Gekeken naar dagelijks gebruik is de Rolex Datejust perfect. Door zijn sierlijke, exclusieve uiterlijk maar tegelijkertijd stevige horlogekast en -band is het een geweldig horloge om te dragen. Daarnaast is het draagcomfort geweldig, en voelt het na een tijd alsof u geen horloge om heeft. Niet voor niets droeg de Amerikaanse president Dwight D. Eisenhower dagelijks een Rolex Datejust om zijn pols. 

Rolex Datejust kopen - Jubilee

Direct een Rolex Datejust kopen? Bekijk onze voorraad of neem contact op.

Neem vandaag nog direct vrijblijvend contact op met Amstel Watches om de uitgebreide mogelijkheden te ontdekken. U bent bij ons van harte welkom om uw horloge in te ruilen tegen een (andere) Rolex. Onze specialisten staan voor u klaar en zorgen voor een positieve en onvergetelijke ervaring!