Rolex Day-Date kopen

Rolex Day-Date kopen

Rolex Day-Date kopen? Bekijk direct het assortiment van Amstel Watches. Wij hebben de grootste voorraad van unworn Rolex horloges in Nederland, en u kunt bij ons op kantoor in Amsterdam langskomen om uw Rolex te passen. Uiteraard is het mogelijk om uw bestaande horloge in te ruilen bij het kopen van een Rolex Day-Date uit ons assortiment.

Rolex Day-Date kopen: waarom bij Amstel Watches?

Amstel Watches is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf binnen de wereld van unworn Rolex. Al sinds 2015 worden er op dagelijkse basis horloges in- en verkocht. Met meer dan honderd vijfsterrenreviews op Trustpilot en een ruim aanbod, zijn wij in Nederland hét bedrijf om zaken mee te doen. Uiteraard zijn wij een Certified Seller via Chrono24 en MondaniWeb, waarmee onze kennis en expertise nogmaals benadrukt wordt.

Resultaat 1–20 van de 80 resultaten wordt getoond

Rolex Day-Date kopen - Everose gold olive dial
Rolex Day-Date kopen - Everose gold with olive dial

Rolex Day-Date: hoe gaat het bij Amstel Watches in zijn werk?

Een Rolex Day-Date kopen bij Amstel Watches B.V. gaat in een aantal overzichtelijke, duidelijke stappen. Het gehele proces is erop ingericht om u zo vertrouwd, discreet en veilig mogelijk verder te helpen bij het kopen van uw Rolex: 

  • Bekijk onze voorraad en selecteer de Rolex Day-Date naar keuze
  • Bestelt u via de webshop, dan versturen wij verzekerd uw nieuwe horloge op.
  • Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken om uw horloge te bekijken en te passen.
  • Ons kantoor is beveiligd en u kunt onder het pand parkeren. Zodoende hoeft u niet met waarde over straat te lopen
  • Nadat u de Rolex Day-Date in ons kantoor heeft bekeken, kunt u deze aanschaffen. Betaling kan zowel per bank als contant.
  • Nadat de betaling geslaagd is, ontvangt u uw nieuwe Rolex Day-Date (inclusief doos, papieren én toebehoren indien van toepassing).

Wat dient u mee te nemen naar ons kantoor?

U dient bij het kopen van uw Rolex Day-Date een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar ons kantoor aan de Vijzelstraat 68 in Amsterdam. Wij registreren uw gegevens, in verband met de geldende wetgeving.

Rolex Day-Date kopen - Eisenkiesel dial
Rolex Day-Date kopen - 36 mm

Rolex Day-Date kopen: historie van het model

De Rolex Day-Date is in 1956 uitgebracht, en is hét vlaggenschip van het Zwitserse merk. Het horloge heeft een lange geschiedenis als een van de meest exclusieve horloges ter wereld door diverse beroemdheden die dit uurwerk om hun pols hadden én hebben, en vandaag de dag heeft de Rolex Day-Date deze status nog steeds. 

De Rolex Day-Date is tegenwoordig in twee maten verkrijgbaar (36 en 40 millimeter), en is door de jaren qua uiterlijk vrijwel altijd hetzelfde gebleven. Het horloge is geheel gemaakt van edelmetaal in de vorm van goud of platinum, en beschikt over zowel een dag- als datumaanduiding op de wijzerplaat. 

Aan de binnenkant van het horloge vindt u tegenwoordig het 3255 uurwerk, dat momenteel één van de beste uurwerken ter wereld is. Het is een volledig automatisch uurwerk met een gangreserve van ongeveer 70 uren, en is COSC gecertificeerd. COSC is een onafhankelijk instituut, die het uurwerk zelf gecertificeerd heeft voor nauwkeurigheid en precisie. Doordat de meest recente Rolex Day-Date ook gebruik maakt van een Parachrom-balansveer (antimagnetisch) en Paraflex anti-schok componenten, is het horloge goed beschermd tegen schokken, temperatuurwisselingen en meer.

Bij de Rolex Day-Date zijn de mogelijkheden om deze naar eigen smaak aan te schaffen eindeloos. Zo is het horloge verkrijgbaar in geel-, wit- en roségoud, en daarnaast ook in platinum. Vervolgens kunt u een wijzerplaat selecteren in diverse kleuren zoals blauw, groen, rhodium, chocolate, sundust, wit, zwart, eisenkiesel en geheel in diamant. Als laatste is het mogelijk om de gouden bezel van het horloge te laten vervangen door een bezel die bezet is met diamanten. Alle Rolex Day-Date modellen worden geleverd met een President-horlogeband. 

Gekeken naar dagelijks gebruik is de Rolex Day-Date perfect. Door zijn exclusieve uiterlijk en toch robuuste horlogekast en -band is het een geweldig horloge om te dragen. Het draagcomfort is zo goed, dat het na een tijd voelt alsof u geen horloge om heeft. 

Rolex Day-Date kopen - white gold diamond dial

Direct een Rolex Day-Date kopen? Bekijk onze voorraad of neem contact op.

Neem vandaag nog direct vrijblijvend contact op met Amstel Watches om de uitgebreide mogelijkheden te ontdekken. U bent bij ons van harte welkom om uw horloge in te ruilen tegen een (andere) Rolex. Onze specialisten staan voor u klaar en zorgen voor een positieve en onvergetelijke ervaring!