Rolex GMT-Master kopen

Rolex GMT-Master kopen

Rolex GMT-Master kopen? Bekijk direct het assortiment van Amstel Watches. Wij hebben de grootste voorraad van unworn Rolex horloges in Nederland, en u kunt bij ons op kantoor in Amsterdam langskomen om uw Rolex te passen. Uiteraard is het mogelijk om uw bestaande horloge in te ruilen bij het kopen van een Rolex GMT-Master uit ons assortiment.

Rolex GMT-Master kopen: waarom bij Amstel Watches?

Amstel Watches is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf binnen de wereld van unworn Rolex. Al sinds 2015 worden er op dagelijkse basis horloges in- en verkocht. Met meer dan honderd vijfsterrenreviews op Trustpilot en een ruim aanbod, zijn wij in Nederland hét bedrijf om zaken mee te doen. Uiteraard zijn wij een Certified Seller via Chrono24 en MondaniWeb, waarmee onze kennis en expertise nogmaals benadrukt wordt.

Resultaat 1–20 van de 80 resultaten wordt getoond

Rolex GMT-Master kopen - white gold
Rolex GMT-Master kopen - steel

Rolex GMT-Master: hoe gaat het bij Amstel Watches in zijn werk?

Een Rolex GMT-Master kopen bij Amstel Watches B.V. gaat in een aantal overzichtelijke, duidelijke stappen. Het gehele proces is erop ingericht om u zo vertrouwd, discreet en veilig mogelijk verder te helpen bij het kopen van uw Rolex: 

  • Bekijk onze voorraad en selecteer de Rolex GMT-Master naar keuze
  • Bestelt u via de webshop, dan versturen wij verzekerd uw nieuwe horloge op.
  • Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken om uw horloge te bekijken en te passen.
  • Ons kantoor is beveiligd en u kunt onder het pand parkeren. Zodoende hoeft u niet met waarde over straat te lopen
  • Nadat u de Rolex GMT-Master in ons kantoor heeft bekeken, kunt u deze aanschaffen. Betaling kan zowel per bank als contant.
  • Nadat de betaling geslaagd is, ontvangt u uw nieuwe Rolex GMT-Master (inclusief doos, papieren én toebehoren indien van toepassing).

Wat dient u mee te nemen naar ons kantoor?

U dient bij het kopen van uw Rolex GMT-Master een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar ons kantoor aan de Vijzelstraat 68 in Amsterdam. Wij registreren uw gegevens, in verband met de geldende wetgeving.

Rolex GMT-Master kopen - Meteorite
Rolex GMT-Master kopen - bi-color Everose

Rolex GMT-Master kopen: historie van het model

De Rolex GMT-Master is in 1954 uitgebracht, en is momenteel een van de meest populaire modellen van het Zwitserse merk. Het was een van de eerste zogenoemde ‘sport horloges’ die Rolex ontwikkeld heeft, doordat de band en horlogekast van het model op een unieke wijze zijn geproduceerd met als hoofddoel om zowel comfort als duurzaamheid te garanderen.

De Rolex GMT-Master is tegenwoordig in één maat verkrijgbaar (40 millimeter), en is door de jaren qua uiterlijk vrijwel altijd hetzelfde gebleven. Aan de buitenkant is vandaag de dag een keramische bezel te vinden, waarmee het mogelijk is om de tijd van een andere tijdszone af te lezen. Daarnaast is het bij de Rolex GMT-Master mogelijk om een datum-functie te configureren.

Aan de binnenkant van het horloge vindt u tegenwoordig het 3285 uurwerk, dat momenteel één van de beste uurwerken ter wereld is. Het is een volledig automatisch uurwerk met een gangreserve van ongeveer 70 uren, en is COSC gecertificeerd. COSC is een onafhankelijk instituut, die het uurwerk zelf gecertificeerd heeft voor nauwkeurigheid en precisie. Doordat de meest recente Rolex GMT-Master ook gebruik maakt van een Parachrom-balansveer (antimagnetisch) en Paraflex anti-schok componenten, is het horloge goed beschermd tegen schokken, temperatuurwisselingen en meer.

Er zijn diverse opties mogelijk bij de Rolex GMT-Master, zoals het aanpassen van de wijzerplaat. Zo is het mogelijk om bij een Rolex GMT-Master in witgoud een blauwe wijzerplaat te configureren, en ook kunt u voor een wijzerplaat gaan die gemaakt is van meteoriet. Het selecteren van andere materialen zoals staal, bi-color (goud en staal) en volledig gouden horloges (wit- en roségoud) is ook mogelijk, zodat u uw horloge geheel naar eigen smaak kunt selecteren.

Gekeken naar dagelijks gebruik is de Rolex GMT-Master perfect. Door zijn sportieve en exclusieve uiterlijk en robuuste horlogekast en -band is het een geweldig horloge om te dragen. Het draagcomfort is zo goed, dat het na een tijd voelt alsof u geen horloge om heeft. 

Rolex GMT-Master kopen - bi-color

Direct een Rolex GMT-Master kopen? Bekijk onze voorraad of neem contact op.

Neem vandaag nog direct vrijblijvend contact op met Amstel Watches om de uitgebreide mogelijkheden te ontdekken. U bent bij ons van harte welkom om uw horloge in te ruilen tegen een (andere) Rolex. Onze specialisten staan voor u klaar en zorgen voor een positieve en onvergetelijke ervaring!