Rolex kopen

Rolex kopen

Rolex kopen? Bekijk direct het assortiment van Amstel Watches. Wij hebben de grootste voorraad van unworn Rolex horloges in Nederland, en u kunt bij ons op kantoor in Amsterdam langskomen om uw Rolex te passen. Uiteraard is het mogelijk om uw bestaande horloge in te ruilen bij het kopen van een andere Rolex uit ons assortiment.

Rolex kopen: waarom bij Amstel Watches?

Amstel Watches is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf binnen de wereld van unworn Rolex. Al sinds 2015 worden er op dagelijkse basis horloges in- en verkocht. Met meer dan honderd vijfsterrenreviews op Trustpilot en een ruim aanbod, zijn wij in Nederland hét bedrijf om zaken mee te doen. Uiteraard zijn wij een Certified Seller via Chrono24 en MondaniWeb, waarmee onze kennis en expertise nogmaals benadrukt wordt.

Resultaat 1–20 van de 78 resultaten wordt getoond

Rolex kopen - Amstel Watches
Rolex Oyster Perpetual kopen - Amstel Watches

Rolex kopen: hoe gaat het bij Amstel Watches in zijn werk?

Een Rolex kopen bij Amstel Watches B.V. gaat in een aantal overzichtelijke, duidelijke stappen. Het gehele proces is erop ingericht om u zo vertrouwd, discreet en veilig mogelijk verder te helpen bij het kopen van uw Rolex: 

 • Bekijk onze voorraad en selecteer de Rolex naar keuze
 • Bestelt u via de webshop, dan versturen wij verzekerd uw nieuwe horloge op.
 • Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken om uw horloge te bekijken en te passen.
 • Ons kantoor is beveiligd en u kunt onder het pand parkeren. Zodoende hoeft u niet met waarde over straat te lopen
 • Nadat u de Rolex in ons kantoor heeft bekeken, kunt u deze aanschaffen. Betaling kan zowel per bank als contant.
 • Nadat de betaling geslaagd is, ontvangt u uw nieuwe Rolex (inclusief doos, papieren én toebehoren indien van toepassing).

Wat dient u mee te nemen naar ons kantoor?

U dient bij het kopen van uw Rolex een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar ons kantoor aan de Vijzelstraat 68 in Amsterdam. Wij registreren uw gegevens, in verband met de geldende wetgeving.

Rolex Daytona kopen - Amstel Watches
Rolex GMT Master kopen - Amstel Watches

Rolex kopen: welke modellen zijn populair?

Vandaag de dag zijn diverse Rolex modellen zeer populair. Onderstaand heeft Amstel Watches een overzicht voor u geschreven.

 • De Rolex Submariner Date (126610LN) is zeer populair op de hedendaagse markt. Het is een type dat al tientallen jaren bestaat en vaak wordt gekocht door liefhebbers. Een versie van de Submariner die vooral populair is geworden de afgelopen jaren, is de 116610LV (Ook wel de Rolex Submariner ‘HULK’). Al met al is dit type een echt icoon van het merk en dit zal volgens vele experts de aankomende jaren ook zeker zo blijven.
 • De Rolex GMT-Master II is ook zo’n icoon als de Submariner, met modellen als de ‘Batman’ en ‘Pepsi’. Deze uurwerken van Rolex hebben hun populariteit sterk zien stijgen en leveren daarom vandaag de dag op de markt vaak een hoge prijs op. Zowel de ‘Batman’ (blauw met zwarte bezel) als de ‘Pepsi’ (rood met blauwe bezel) variant van de Rolex GMT-Master II zijn in een Oyster- en Jubilee versie te verkrijgen. Naast de kleurenvarianten van de GMT-Master II is ook het model met de zwarte bezel erg in trek (referentienummer 116710LN).
 • Vervolgens is een zeer populair en zeldzaam type binnen de Rolex reeks de zogenoemde Cosmograph Daytona. Het is een horloge die zijn oorsprong vindt binnen de autosport en is verkrijgbaar in staal, goud/staal en volledig van edelmetaal. Als Rolex model is de Daytona een van de meest populaire en geliefde modellen. Vooral de Paul Newman versie (vintage) is op dit moment een van de duurste uurwerken ter wereld.
 • De Rolex Day-Date is een type dat al sinds jaar en dag ook wel ‘The President’s Watch’ genoemd doordat Amerikaanse presidenten deze Rolex hebben gedragen gedurende hun ambtsperiode. Het is een model dat volledig van edelmetaal gemaakt is, en wordt gezien als het ultieme statustype binnen de Rolex modellenreeks. Het model onderscheidt zich van andere modellen doordat het uurwerk beschikt over zowel een datum- als volledig uitgeschreven dagaanduiding.
 • Na het bovenstaande model komt natuurlijk de Rolex Explorer, een echte klassieker binnen de modellenreeks van het merk. Het is een type dat gemaakt is om simpelweg te overleven. Dit type wordt overal ter wereld gebruikt door avonturiers bij bijvoorbeeld bergbeklimmen, cave exploring en meer. Dit maakt het tot een echt icoon als Rolex en geliefd onder verzamelaars.
 • Vervolgens is er een extremere variant voor het duiken gebouwd, namelijk de Rolex Sea-Dweller. Het is mogelijk om met dit type tot een diepte te duiken van 1200 meter, wat een ongelofelijke prestatie is van Rolex. Het uurwerk wordt sinds 1967 ontwikkeld en is vandaag de dag nog steeds beschikbaar binnen de modellenreeks. Vooral de zogenoemde ‘Great White‘ editie met een rode tekst op de wijzerplaat is zeer geliefd onder verzamelaars.
 • De Rolex Air-King is een minder bekend model van het merk, maar is sinds 1957 al uitgebracht. In 2016 is er een nieuwe versie uitgebracht, die een 40mm kast heeft. Het uurwerk binnen het type is de zogenoemde 3131 movement. Vooral de oudere modellen Air-King van vóór 2000 zijn geliefd onder verzamelaars, alhoewel is het horloge van ná 2000 ook een geweldig stuk.
Rolex Submariner kopen - Amstel Watches

Direct een Rolex kopen? Bekijk onze voorraad of neem contact op.

Neem vandaag nog direct vrijblijvend contact op met Amstel Watches om de uitgebreide mogelijkheden te ontdekken. U bent bij ons van harte welkom om uw horloge in te ruilen tegen een (andere) Rolex. Onze specialisten staan voor u klaar en zorgen voor een positieve en onvergetelijke ervaring!