Rolex Oyster Perpetual kopen

Rolex Oyster Perpetual kopen

Rolex Oyster Perpetual kopen? Bekijk direct het assortiment van Amstel Watches. Wij hebben een uitgebreide voorraad van unworn Rolex horloges in Nederland, en u kunt bij ons op kantoor in Amsterdam langskomen om uw Rolex te passen. Uiteraard is het mogelijk om uw bestaande horloge in te ruilen bij het kopen van een Rolex Oyster Perpetual uit ons assortiment.

Rolex Oyster Perpetual kopen: waarom bij Amstel Watches?

Amstel Watches is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf binnen de wereld van unworn Rolex. Al sinds 2015 worden er op dagelijkse basis horloges in- en verkocht. Met honderden vijfsterrenreviews op Trustpilot, Google en Chrono24 en een ruim aanbod, zijn wij in Nederland hét bedrijf om zaken mee te doen. Uiteraard zijn wij een Certified Seller via Chrono24 en MondaniWeb, waarmee onze kennis en expertise nogmaals benadrukt wordt.

Resultaat 1–20 van de 100 resultaten wordt getoond

Rolex Oyster Perpetual kopen - Tiffany blue
Rolex Oyster Perpetual kopen - Tiffany

Rolex Oyster Perpetual: hoe gaat het bij Amstel Watches in zijn werk?

Een Rolex Oyster Perpetual kopen bij Amstel Watches B.V. gaat in een aantal overzichtelijke, duidelijke stappen. Het gehele proces is erop ingericht om u zo vertrouwd, discreet en veilig mogelijk verder te helpen bij het kopen van uw Rolex: 

  • Bekijk onze voorraad en selecteer de Rolex Oyster Perpetual naar keuze
  • Bestelt u via de webshop, dan versturen wij verzekerd uw nieuwe horloge op.
  • Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken om uw horloge te bekijken en te passen.
  • Ons kantoor is beveiligd en u kunt onder het pand parkeren. Zodoende hoeft u niet met waarde over straat te lopen
  • Nadat u de Rolex Oyster Perpetual in ons kantoor heeft bekeken, kunt u deze aanschaffen. 
  • Nadat de betaling geslaagd is, ontvangt u uw nieuwe Rolex Oyster Perpetual (inclusief doos, papieren én toebehoren indien van toepassing).

Wat dient u mee te nemen naar ons kantoor?

U dient bij het kopen van uw Rolex Oyster Perpetual een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar ons kantoor aan de Vijzelstraat 68 in Amsterdam. Wij registreren uw gegevens, in verband met de geldende wetgeving.

Rolex Oyster Perpetual kopen - Orange
Rolex Oyster Perpetual kopen - lady orange

Rolex Oyster Perpetual kopen: historie van het model

De Rolex Oyster Perpetual is in 1945 uitgebracht, en is momenteel een van de meest populaire modellen van het Zwitserse merk. Het horloge kenmerkt samen met de andere modellen van het merk de start van de moderne Rolex. Ieder horloge werd vanaf vroeger al uitgerust met een waterdichte horlogekast, en was daardoor destijds een van de meest innovatieve uurwerken ter wereld.

De Rolex Oyster Perpetual is tegenwoordig in verschillende maten verkrijgbaar (variërend tussen de 28 en 41 millimeter), en is door de jaren qua uiterlijk vrijwel altijd hetzelfde gebleven. Aan de buitenkant is een stalen bezel te vinden, en het is ten opzichte van andere Rolex horloges niet mogelijk om een datum-functie te configureren.  

Aan de binnenkant van het horloge vindt u tegenwoordig het 3230 uurwerk, dat momenteel één van de beste uurwerken ter wereld is. Bij de kleinere maten wordt de Rolex Oyster Perpetual uitgerust met andere uurwerken, zoals de 2232. Het zijn volledig automatische uurwerken met een gangreserve van tussen de 55-70 uren, en zijn COSC gecertificeerd. COSC is een onafhankelijk instituut, die de uurwerken zelf gecertificeerd hebben voor nauwkeurigheid en precisie. Doordat de meest recente Rolex Oyster Perpetual ook gebruik maakt van een Parachrom-balansveer (antimagnetisch) en Paraflex anti-schok componenten, is het horloge goed beschermd tegen schokken, temperatuurwisselingen en meer.

Vandaag de dag wordt een Rolex Oyster Perpetual in verschillende maten geleverd, tussen de 28 en 41 millimeter. Er zijn diverse opties mogelijk, zoals het aanpassen van de wijzerplaat. Op het moment van schrijven is de meest populaire wijzerplaat van het merk een Rolex-groene kleur, die geliefd is onder verzamelaars en daardoor vaak uitverkocht is. 

Gekeken naar dagelijks gebruik is de Rolex Oyster Perpetual perfect. Door zijn exclusieve uiterlijk maar tegelijkertijd robuuste, stevige horlogekast en -band is het een geweldig horloge om te dragen. Daarnaast is het draagcomfort geweldig, en voelt het na een tijd alsof u geen horloge om heeft. 

Rolex Oyster Perpetual kopen - red side view

Direct een Rolex Oyster Perpetual kopen? Bekijk onze voorraad of neem contact op.

Neem vandaag nog direct vrijblijvend contact op met Amstel Watches om de uitgebreide mogelijkheden te ontdekken. U bent bij ons van harte welkom om uw horloge in te ruilen tegen een (andere) Rolex. Onze specialisten staan voor u klaar en zorgen voor een positieve en onvergetelijke ervaring!

Veelgestelde vragen over Rolex

Een van de meest populaire herenhorloges van Rolex is de Datejust, die al jarenlang zichzelf heeft bewezen als een elegant maar tegelijkertijd sportief horloge. Daarnaast is uiteraard de Rolex Daytona een geweldig horloge van het Zwitserse merk, en heeft gedurende tientallen jaren de harten van vele Rolex-fans veroverd. Vervolgens is de Rolex Submariner erg populair, door zijn sportieve en robuuste uiterlijk. Als laatste kan de Rolex GMT-Master worden gezien als een van de meest populaire herenhorloges, door zijn functies en prachtige look en feel. 

Veel dames zijn gecharmeerd van de Lady-Datejust, een horloge dat prachtig zal staan én geschikt is voor zowel een sportieve als chique look. Naast de Lady-Datejust is de Yacht-Master steeds populairder aan het worden als dameshorloge. Dit model is in diverse formaten en materialen verkrijgbaar, en geschikt voor zowel grotere als slankere polsen. Verder is de Rolex Day-Date tot op heden een erg populair dameshorloge. Door de prachtige combinaties is het mogelijk om het horloge geheel naar eigen smaak te selecteren.

Het voordeel van een Pre-Owned (tweedehands) of Unworn Rolex-horloge is dat het mogelijk is om deze direct aan te schaffen en zo de lange wachtlijsten die soms bestaan te ontkomen. Het is voor sommige modellen zo dat, anno 2023, er soms jarenlang gewacht moet worden voordat deze eindelijk eens beschikbaar is. Bij Amstel Watches hebben we een ruime voorraad Pre-Owned en Unworn horloges, waardoor het mogelijk is dat uw droomhorloge direct beschikbaar is om aan te schaffen.

Bij veel horloges binnen ons assortiment is er sprake van een fabrieksgarantie die nog van toepassing is, maar dit wordt uiteraard bij het horloge zelf aangegeven op onze website. Daarnaast is het verstandig om contact met ons op te nemen om na te vragen of er nog garantie op het horloge van toepassing is.

De meeste Rolex-horloges zijn waterdicht en worden voordat deze de fabriek verlaten getest op waterdichtheid. Uiteraard is het wel belangrijk om de kroon van het horloge goed dicht te schroeven, mocht u de tijd, datum of dag hebben aangepast. Door de kroon goed dicht te schroeven, is het uurwerk hermetisch afgesloten van de buitenwereld en kan vocht op normale wijze niet binnendringen. Uiteraard is het verstandig om vooraf goed uit te zoeken of uw horloge waterdicht is, neem voor vragen gerust contact met ons op.

Overige populaire Rolex horloges