Rolex Sea-Dweller kopen

Rolex Sea-Dweller kopen

Rolex Sea-Dweller kopen? Bekijk direct het assortiment van Amstel Watches. Wij hebben een uitgebreide voorraad van unworn Rolex horloges in Nederland, en u kunt bij ons op kantoor in Amsterdam langskomen om uw Rolex te passen. Uiteraard is het mogelijk om uw bestaande horloge in te ruilen bij het kopen van een Rolex Sea-Dweller uit ons assortiment.

Rolex Sea-Dweller kopen: waarom bij Amstel Watches?

Amstel Watches is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf binnen de wereld van unworn Rolex. Al sinds 2015 worden er op dagelijkse basis horloges in- en verkocht. Met honderden vijfsterrenreviews op Trustpilot, Google en Chrono24 en een ruim aanbod, zijn wij in Nederland hét bedrijf om zaken mee te doen. Uiteraard zijn wij een Certified Seller via Chrono24 en MondaniWeb, waarmee onze kennis en expertise nogmaals benadrukt wordt.

Resultaat 1–20 van de 100 resultaten wordt getoond

Rolex Sea-Dweller kopen - 126600 - voorkant
Rolex Sea-Dweller kopen - 126600 - zijkant

Rolex Sea-Dweller: hoe gaat het bij Amstel Watches in zijn werk?

Een Rolex Sea-Dweller kopen bij Amstel Watches B.V. gaat in een aantal overzichtelijke, duidelijke stappen. Het gehele proces is erop ingericht om u zo vertrouwd, discreet en veilig mogelijk verder te helpen bij het kopen van uw Rolex: 

  • Bekijk onze voorraad en selecteer de Rolex Sea-Dweller naar keuze
  • Bestelt u via de webshop, dan versturen wij verzekerd uw nieuwe horloge op.
  • Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken om uw horloge te bekijken en te passen.
  • Ons kantoor is beveiligd en u kunt onder het pand parkeren. Zodoende hoeft u niet met waarde over straat te lopen
  • Nadat u de Rolex Sea-Dweller in ons kantoor heeft bekeken, kunt u deze aanschaffen. 
  • Nadat de betaling geslaagd is, ontvangt u uw nieuwe Rolex Sea-Dweller (inclusief doos, papieren én toebehoren indien van toepassing).

Wat dient u mee te nemen naar ons kantoor?

U dient bij het kopen van uw Rolex Sea-Dweller een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar ons kantoor aan de Vijzelstraat 68 in Amsterdam. Wij registreren uw gegevens, in verband met de geldende wetgeving.

Rolex Sea-Dweller kopen - 126603 - voorkant
Rolex Sea-Dweller kopen - 126603 - zijkant

Rolex Sea-Dweller kopen: historie van het model

De Rolex Sea-Dweller, een tijdloos horloge dat zijn oorsprong vindt in de jaren ’60, heeft een fascinerende geschiedenis vol ontwikkelingen en innovaties die de complexiteit en variatie in zinsconstructie weerspiegelen. Dit prachtige horloge is geliefd bij duikliefhebbers en verzamelaars en straalt technische verfijning en robuuste elegantie uit.

De geschiedenis van de Sea-Dweller is doordrenkt van avontuur en innovatie, nauw verbonden met het beroemde Rolex Submariner-horloge. In de jaren ’50 nam de vraag naar duikhorloges die bestand waren tegen extreme waterdruk toe. Rolex speelde hierop in en introduceerde in 1953 de revolutionaire Submariner, een duikhorloge dat al snel de norm werd en veel mensen aansprak.

Maar Rolex ging verder. In de jaren ’60 begon het merk te experimenteren en streefde het naar de ontwikkeling van een horloge dat nog beter bestand zou zijn tegen de immense druk bij diepe duiken. Zo werd de Sea-Dweller geboren in 1967. Met een ongeëvenaarde waterdichtheid van 610 meter dankzij innovatieve kenmerken, zoals het baanbrekende heliumventiel, werd de Sea-Dweller een mijlpaal in de geschiedenis van duikhorloges.

De introductie van de Sea-Dweller zorgde voor opwinding in de duikgemeenschap. Duikers konden nu met vertrouwen dieper en langer de onderwaterwereld verkennen, wetende dat hun horloge betrouwbaar was in extreme omstandigheden. De Sea-Dweller groeide al snel uit tot een geliefd horloge onder professionele duikers en avonturiers die de grenzen van de oceaan wilden verkennen.

Met elke nieuwe generatie van de Sea-Dweller werden voortdurend verbeteringen en innovaties geïntroduceerd. In 1971 werd de waterdichtheid verhoogd naar 1220 meter dankzij een saffierkristal met een dikte van 5 mm en een verbeterd heliumventiel. Rolex zette nieuwe standaarden voor duikhorloges en verstevigde de reputatie van de Sea-Dweller als een onverslaanbare metgezel in de diepten van de oceaan.

Rolex bleef streven naar uitmuntendheid door voortdurende innovatie en verbetering van de prestaties en functionaliteit van de Sea-Dweller. In 2017 introduceerde Rolex de Sea-Dweller 126600, met een vergroot formaat van 43 mm en het baanbrekende Cyclops-venster dat het datumvenster vergroot voor betere afleesbaarheid. Deze evolutie in het ontwerp toont Rolex’s toewijding aan het voldoen aan de behoeften en voorkeuren van duikers en horlogeliefhebbers wereldwijd.

De Sea-Dweller blijft een icoon in de duikhorloge-industrie, trouw aan de oorspronkelijke erfenis van technische excellentie en duurzaamheid. Het horloge belichaamt de passie en het vakmanschap van Rolex en blijft een symbool van avontuur en ontdekking voor duikliefhebbers over de hele wereld.

Rolex Sea-Dweller kopen - voorkant

Direct een Rolex Sea-Dweller kopen? Bekijk onze voorraad of neem contact op.

Neem vandaag nog direct vrijblijvend contact op met Amstel Watches om de uitgebreide mogelijkheden te ontdekken. U bent bij ons van harte welkom om uw horloge in te ruilen tegen een (andere) Rolex. Onze specialisten staan voor u klaar en zorgen voor een positieve en onvergetelijke ervaring!

Veelgestelde vragen over Rolex

Een van de meest populaire herenhorloges van Rolex is de Datejust, die al jarenlang zichzelf heeft bewezen als een elegant maar tegelijkertijd sportief horloge. Daarnaast is uiteraard de Rolex Daytona een geweldig horloge van het Zwitserse merk, en heeft gedurende tientallen jaren de harten van vele Rolex-fans veroverd. Vervolgens is de Rolex Submariner erg populair, door zijn sportieve en robuuste uiterlijk. Als laatste kan de Rolex GMT-Master worden gezien als een van de meest populaire herenhorloges, door zijn functies en prachtige look en feel. 

Veel dames zijn gecharmeerd van de Lady-Datejust, een horloge dat prachtig zal staan én geschikt is voor zowel een sportieve als chique look. Naast de Lady-Datejust is de Yacht-Master steeds populairder aan het worden als dameshorloge. Dit model is in diverse formaten en materialen verkrijgbaar, en geschikt voor zowel grotere als slankere polsen. Verder is de Rolex Day-Date tot op heden een erg populair dameshorloge. Door de prachtige combinaties is het mogelijk om het horloge geheel naar eigen smaak te selecteren.

Het voordeel van een Pre-Owned (tweedehands) of Unworn Rolex-horloge is dat het mogelijk is om deze direct aan te schaffen en zo de lange wachtlijsten die soms bestaan te ontkomen. Het is voor sommige modellen zo dat, anno 2023, er soms jarenlang gewacht moet worden voordat deze eindelijk eens beschikbaar is. Bij Amstel Watches hebben we een ruime voorraad Pre-Owned en Unworn horloges, waardoor het mogelijk is dat uw droomhorloge direct beschikbaar is om aan te schaffen.

Bij veel horloges binnen ons assortiment is er sprake van een fabrieksgarantie die nog van toepassing is, maar dit wordt uiteraard bij het horloge zelf aangegeven op onze website. Daarnaast is het verstandig om contact met ons op te nemen om na te vragen of er nog garantie op het horloge van toepassing is.

De meeste Rolex-horloges zijn waterdicht en worden voordat deze de fabriek verlaten getest op waterdichtheid. Uiteraard is het wel belangrijk om de kroon van het horloge goed dicht te schroeven, mocht u de tijd, datum of dag hebben aangepast. Door de kroon goed dicht te schroeven, is het uurwerk hermetisch afgesloten van de buitenwereld en kan vocht op normale wijze niet binnendringen. Uiteraard is het verstandig om vooraf goed uit te zoeken of uw horloge waterdicht is, neem voor vragen gerust contact met ons op.

Overige populaire Rolex horloges