Rolex Submariner kopen

Rolex Submariner kopen

Rolex Submariner kopen? Bekijk direct het assortiment van Amstel Watches. Wij hebben de grootste voorraad van unworn Rolex horloges in Nederland, en u kunt bij ons op kantoor in Amsterdam langskomen om uw Rolex te passen. Uiteraard is het mogelijk om uw bestaande horloge in te ruilen bij het kopen van een Rolex Submariner uit ons assortiment.

Rolex Submariner kopen: waarom bij Amstel Watches?

Amstel Watches is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf binnen de wereld van unworn Rolex. Al sinds 2015 worden er op dagelijkse basis horloges in- en verkocht. Met meer dan honderd vijfsterrenreviews op Trustpilot en een ruim aanbod, zijn wij in Nederland hét bedrijf om zaken mee te doen. Uiteraard zijn wij een Certified Seller via Chrono24 en MondaniWeb, waarmee onze kennis en expertise nogmaals benadrukt wordt.

Resultaat 1–20 van de 80 resultaten wordt getoond

Rolex Submariner kopen - geelgoud
Rolex Submariner kopen - snelle verzending

Rolex Submariner kopen: hoe gaat het bij Amstel Watches in zijn werk?

Een Rolex Submariner kopen bij Amstel Watches B.V. gaat in een aantal overzichtelijke, duidelijke stappen. Het gehele proces is erop ingericht om u zo vertrouwd, discreet en veilig mogelijk verder te helpen bij het kopen van uw Rolex: 

  • Bekijk onze voorraad en selecteer de Rolex Submariner naar keuze
  • Bestelt u via de webshop, dan versturen wij verzekerd uw nieuwe horloge op.
  • Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken om uw horloge te bekijken en te passen.
  • Ons kantoor is beveiligd en u kunt onder het pand parkeren. Zodoende hoeft u niet met waarde over straat te lopen
  • Nadat u de Rolex Submariner in ons kantoor heeft bekeken, kunt u deze aanschaffen. Betaling kan zowel per bank als contant.
  • Nadat de betaling geslaagd is, ontvangt u uw nieuwe Rolex Submariner (inclusief doos, papieren én toebehoren indien van toepassing).

Wat dient u mee te nemen naar ons kantoor?

U dient bij het kopen van uw Rolex Submariner een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar ons kantoor aan de Vijzelstraat 68 in Amsterdam. Wij registreren uw gegevens, in verband met de geldende wetgeving.

Rolex Submariner kopen - two tone blue
Rolex Submariner kopen - two tone

Rolex Submariner kopen: historie van het model

De Rolex Submariner is, samen met de Daytona en Datejust, een zeer populair model van Rolex. De Rolex Submariner werd in 1953 geïntroduceerd als professioneel duikers horloge, maar het model werd ook zeer populair onder het ‘mainstream’ publiek. Het unieke van de Submariner is dat het horloge tot tweehonderd meter waterdicht is, iets wat andere merken toen nog niet gepresteerd hadden met hun horloges. 

De Rolex Submariner beschikt tegenwoordig over een 41 mm horlogekast, en is door de jaren qua uiterlijk vrijwel altijd hetzelfde gebleven. Aan de buitenkant is de bekende keramische bezel te vinden. Daarnaast is het mogelijk om de Rolex Submariner uit te rusten met een datum-functie, om zo eenvoudig de datum af te kunnen lezen. 

Aan de binnenkant van het horloge vindt u tegenwoordig het 3230 uurwerk, dat momenteel één van de beste uurwerken ter wereld is. Het is een volledig automatisch uurwerk met een gangreserve van 70 uren, en is COSC gecertificeerd. Dit houdt in dat de COSC het uurwerk zelf gecertificeerd heeft voor nauwkeurigheid en precisie. Doordat de meest recente Rolex Submariner ook gebruik maakt van een Parachrom-balansveer (antimagnetisch) en Paraflex anti-schok componenten, is het horloge goed beschermd tegen schokken, temperatuurwisselingen en meer.

Vandaag de dag wordt een Rolex Submariner in enkel 41 mm geleverd. Wel zijn er veel opties mogelijk in verschillende materialen, wijzerplaten en horlogebanden. Onderstaand vindt u een overzicht: 

  • Rolex Submariner in Oystersteel-staal is een volledig stalen Submariner, met een Oysterband en een keramische bezel. 
  • Rolex Submariner in volledig goud (witgoud of geelgoud) met een Oysterband en een keramische bezel. Deze uitvoering is dus volledig uit edelmetaal gegoten, en ziet er prachtig uit.
  • Rolex Submariner in two-tone (staal en geelgoud), met een Oysterband en keramische bezel. Rolex combineert bij dit type horloge dus twee verschillende materialen, wat een geweldig effect geeft.

Gekeken naar dagelijks gebruik is de Rolex Submariner perfect. Door zijn exclusieve uiterlijk maar tegelijkertijd robuuste, stevige horlogekast en -band is het een geweldig horloge om te dragen. Daarnaast is het draagcomfort geweldig, en voelt het na een tijd alsof u geen horloge om heeft. Niet voor niets werd het horloge gedragen door duikers, maar ook door het ‘mainstream’ publiek. 

Rolex Submariner kopen - groen

Direct een Rolex Submariner kopen? Bekijk onze voorraad of neem contact op.

Neem vandaag nog direct vrijblijvend contact op met Amstel Watches om de uitgebreide mogelijkheden te ontdekken. U bent bij ons van harte welkom om uw horloge in te ruilen tegen een (andere) Rolex. Onze specialisten staan voor u klaar en zorgen voor een positieve en onvergetelijke ervaring!