Rolex verkopen

Rolex verkopen? Vraag bij Amstel Watches direct een vrijblijvende offerte aan. Wij taxeren uw horloge geven u de beste prijs voor uw (gebruikte) Rolex. U kunt bij ons op kantoor in Amsterdam langskomen voor een veilige en vertrouwde afwikkeling van de verkoop van uw Rolex, om zo uw geld contant of per bank te ontvangen. Ook is het mogelijk om bij ons uw Rolex in te ruilen voor een andere Rolex, Patek Philippe of Audemars Piguet.

Waarom uw Rolex verkopen bij Amstel Watches?

Amstel Watches is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf binnen de wereld van Rolex, Patek Philippe en Audemars Piguet horloges. Al sinds 2015 worden er op dagelijkse basis Rolex horloges in- en verkocht. Met meer dan honderd vijfsterrenreviews op Trustpilot en een ruim aanbod van de mooiste horloges, zijn wij in Nederland hét bedrijf om zaken mee te doen. Uiteraard zijn wij een Certified Seller via Chrono24 en MondaniWeb, waarmee onze kennis en expertise op het gebied van Rolex nogmaals benadrukt wordt.

Rolex verkopen - Amstel Watches
Rolex Oyster Perpetual verkopen - Amstel Watches

Rolex verkopen: hoe gaat het bij Amstel Watches in zijn werk?

Het verkopen van uw Rolex bij Amstel Watches gaat in een aantal overzichtelijke, duidelijke stappen. Het gehele proces is erop ingericht om u binnen een uur de hoogste prijs te kunnen bieden voor uw Rolex.

 • Vul allereerst het contactformulier in, of neem contact met ons op via WhatsApp.
 • Onze experts taxeren kosteloos en vrijblijvend uw Rolex horloge.
 • U ontvangt binnen een uur direct een vrijblijvende bieding op uw Rolex horloge.
 • Indien u akkoord gaat met onze bieding, kunt u langskomen met uw horloge bij ons op kantoor in Amsterdam. U hoeft niet over straat te lopen met uw horloge, aangezien u onder het pand kunt parkeren.
 • Na een korte inspectie van uw Rolex en toebehoren ontvangt u direct de waarde, contant of per bank.

Verdere belangrijke gegevens bij het verkopen van uw Rolex

Lever via het contactformulier of WhatsApp de volgende informatie zo nauwkeurig mogelijk aan:

 • Wat is het referentienummer van uw Rolex?
 • Wat is het bouwjaar van uw Rolex horloge?
 • Zijn de originele doos, papieren en toebehoren van het horloge aanwezig?
 • Wat is de staat van uw Rolex?
 • Wat is uw vraagprijs voor uw horloge?

Een veelgestelde vraag bij het verkopen van een Rolex is: waar kan ik het referentienummer vinden van mijn Rolex? U kunt het referentienummer van uw Rolex vinden door uw garantiebewijs of horloge card te bekijken. Daarnaast kunt u uw referentienummer op blanco laten staan in uw prijsvoorstel aanvraag. Onze experts zullen dan bepalen welk referentienummer bij uw Rolex behoort.

Lever, naast de bovengenoemde informatie, alstublieft ook een aantal foto’s aan van hoge kwaliteit die zo goed mogelijk uw Rolex en toebehoren tonen. Door middel van deze foto’s kunnen wij extra gedetailleerd naar uw horloge kijken, op zo een zo goed mogelijke bieding te doen bij het verkopen van uw Rolex.

Welke Rolex modellen kan ik bij Amstel Watches verkopen?

Bij Amstel Watches kunt u ieder horlogemodel van Rolex verkopen. Wij kopen op dagelijkse basis de volgende modellen in: Air-King, Datejust, Datejust II, Daytona, Deepsea, Explorer, Explorer II, GMT-Master, GMT-Master II, Lady-Datejust, Lady Oyster Perpetual, Milgauss, Oyster Perpetual, Oyster Perpetual Date, Sea-Dweller, Sky-Dweller, Submariner, Turn-O-Graph, Vintage, Yacht-Master, Yacht Master II.

Indien u een Rolex wilt verkopen die niet in de bovengenoemde lijst staat, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen en ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Dit kan zowel per telefonisch, mail of via het contactformulier op onze website.

Rolex GMT Master verkopen - Amstel Watches
Rolex Daytona verkopen - Amstel Watches

Wat heeft u nodig om uw Rolex te verkopen aan Amstel Watches?

U dient bij het verkopen of inruilen van uw Rolex horloge een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar ons kantoor aan de Vijzelstraat 68 in Amsterdam. Wij registreren uw gegevens wanneer u uw Rolex verkoopt, in verband met de geldende wetgeving.

Welke Rolex modellen zijn het meest populair om te verkopen?

Vandaag de dag zijn diverse modellen van Rolex zeer populair. Onderstaand heeft Amstel Watches een overzicht voor u geschreven, wat handig is bij het verkopen van uw Rolex.

 • De Rolex Submariner Date (126610LN) is zeer populair op de hedendaagse horlogemarkt. Het is een horloge dat al tientallen jaren bestaat en vaak wordt gekocht door horloge liefhebbers. Een versie van de Submariner die vooral populair is geworden de afgelopen jaren, is de 116610LV (Ook wel de Rolex Submariner ‘HULK’). Al met al is dit type horloge een echt icoon van het merk en dit zal volgens vele horloge experts de aankomende jaren ook zeker zo blijven.

 • De Rolex GMT-Master II is ook zo’n icoon als de Submariner, met modellen als de ‘Batman’ en ‘Pepsi’. Deze horloges van Rolex hebben hun populariteit sterk zien stijgen en leveren daarom vandaag de dag op de horloge markt vaak een hoge prijs op. Zowel de ‘Batman’ (blauw met zwarte bezel) als de ‘Pepsi’ (rood met blauwe bezel) variant van de Rolex GMT-Master II zijn in een Oyster- en Jubilee versie te verkrijgen. Naast de kleurenvarianten van de GMT-Master II is ook het model met de zwarte bezel erg in trek (referentienummer 116710LN).

 • Vervolgens is een zeer populair en zeldzaam horloge binnen de Rolex reeks de zogenoemde Cosmograph Daytona. Het is een horloge die zijn oorsprong vindt binnen de autosport en is verkrijgbaar in staal, goud/staal en volledig van edelmetaal. Als Rolex model is de Daytona een va de meest populaire en geliefde modellen. Vooral de Paul Newman versie (vintage horloge) is op dit moment een van de duurste horloges ter wereld.

 • De Rolex Day-Date is een horloge dat al sinds jaar en dag ook wel ‘The President’s Watch’ genoemd doordat Amerikaanse presidenten deze Rolex hebben gedragen gedurende hun ambtsperiode. Het is een horloge dat volledig van edelmetaal gemaakt is, en wordt gezien als het ultieme statushorloge binnen de Rolex modellenreeks. Het model onderscheidt zich van andere modellen doordat het horloge beschikt over zowel een datum- als volledig uitgeschreven dagaanduiding.

 • Na het bovenstaande horloge komt natuurlijk de Rolex Explorer, een echte klassieker binnen de modellenreeks van het merk. Het is een horloge die gemaakt is om simpelweg te overleven. Dit soort type horloges worden overal ter wereld gebruikt door avonturiers bij bijvoorbeeld bergbeklimmen, cave exploring en meer. Dit maakt het tot een echt icoon als Rolex horloge en geliefd onder verzamelaars.

 • Vervolgens is er een extremere variant voor het duiken gebouwd, namelijk de Rolex Sea-Dweller. Het is mogelijk om met dit horloge tot een diepte te duiken van 1200 meter, wat een ongelofelijke prestatie is van Rolex. Het uurwerk wordt sinds 1967 ontwikkeld en is vandaag de dag nog steeds beschikbaar binnen de modellenreeks. Vooral de zogenoemde ‘Great White‘ editie met een rode tekst op de wijzerplaat is zeer geliefd onder verzamelaars.

 • De Rolex Air-King is een minder bekend horloge van het merk, maar is sinds 1957 al uitgebracht. In 2016 is er een nieuwe versie uitgebracht, die een 40mm horlogekast heeft. Het uurwerk binnen het horloge is de zogenoemde 3131 movement. Vooral de oudere modellen Air-King van vóór 2000 zijn geliefd onder verzamelaars, alhoewel is het horloge van ná 2000 ook een geweldig stuk.
Rolex Submariner verkopen - Amstel Watches

Wij helpen u graag verder bij het verkopen van uw Rolex horloge

Neem vandaag nog direct vrijblijvend contact op met Amstel Watches om de uitgebreide mogelijkheden te ontdekken en uw Rolex te verkopen. Daarnaast bent u bij ons van harte welkom om uw Rolex horloge in te ruilen tegen een ander horloge van Rolex, Patek Philippe of Audemars Piguet. Onze specialisten staan voor u klaar en zorgen voor een positieve en onvergetelijke ervaring!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  Let op: verkopen en inruilen alleen op vertoon van geldig legitimatie bij ons op locatie.