Rolex verkopen Rotterdam

Rolex verkopen Rotterdam

Rolex verkopen Rotterdam? Vraag bij Amstel Watches direct een vrijblijvende offerte aan. Wij taxeren uw horloge geven u de beste prijs. U kunt bij ons op kantoor langskomen voor een veilige en vertrouwde afwikkeling, om zo uw geld contant of per bank te ontvangen. Ook is het mogelijk om bij ons uw uurwerk in te ruilen voor een andere Rolex, Patek Philippe of Audemars Piguet.

Rolex verkopen Rotterdam: direct bij Amstel Watches!

Amstel Watches is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf binnen de wereld van Rolex, Patek Philippe en Audemars Piguet. Al sinds 2015 worden er op dagelijkse basis horloges in- en verkocht. Met meer dan honderd vijfsterrenreviews op Trustpilot en een ruim aanbod, zijn wij in Nederland hét bedrijf om zaken mee te doen. Uiteraard zijn wij een Certified Seller via Chrono24 en MondaniWeb, waarmee onze kennis en expertise nogmaals benadrukt wordt.

Rolex verkopen Rotterdam - Amstel Watches
Rolex Oyster Perpetual verkopen Rotterdam - Amstel Watches

Rolex verkopen Rotterdam: hoe gaat het bij Amstel Watches in zijn werk?

Het verkopen van uw Rolex bij Amstel Watches in Rotterdam gaat in een aantal overzichtelijke, duidelijke stappen. Het gehele proces is erop ingericht om u binnen een uur de hoogste prijs te kunnen bieden.

 • Vul allereerst het contactformulier in, of neem contact met ons op via WhatsApp.
 • Onze experts taxeren kosteloos en vrijblijvend uw uurwerk.
 • U ontvangt binnen een uur direct een vrijblijvende bieding.
 • Indien u akkoord gaat met onze bieding, kunt u langskomen bij ons op kantoor. U hoeft niet over straat te lopen met uw horloge, aangezien u onder het pand kunt parkeren.
 • Na een korte inspectie ontvangt u direct de waarde, contant of per bank.

Rolex verkopen Rotterdam: verdere belangrijke gegevens

Lever via het contactformulier of WhatsApp de volgende informatie zo nauwkeurig mogelijk aan:

 • Wat is het referentienummer?
 • Wat is het bouwjaar?
 • Zijn de originele doos, papieren en toebehoren van het horloge aanwezig?
 • Wat is de staat?
 • Wat is uw vraagprijs?

Een veelgestelde vraag is: waar kan ik het referentienummer vinden? U kunt het referentienummer van uw uurwerk vinden door uw garantiebewijs of horloge card te bekijken. Daarnaast kunt u uw referentienummer op blanco laten staan in uw prijsvoorstel aanvraag. Onze experts zullen dan bepalen welk referentienummer van toepassing is.

Lever, naast de bovengenoemde informatie, alstublieft ook een aantal foto’s aan van hoge kwaliteit die zo goed mogelijk uw Rolex en toebehoren tonen. Door middel van deze foto’s kunnen wij extra gedetailleerd naar uw horloge kijken, op zo een zo goed mogelijke bieding te doen.

Rolex verkopen Rotterdam: welke modellen?

Bij Amstel Watches in Rotterdam kunt u ieder horlogemodel van Rolex verkopen. Wij kopen op dagelijkse basis de volgende modellen in: Air-King, Datejust, Datejust II, Daytona, Deepsea, Explorer, Explorer II, GMT-Master, GMT-Master II, Lady-Datejust, Lady Oyster Perpetual, Milgauss, Oyster Perpetual, Oyster Perpetual Date, Sea-Dweller, Sky-Dweller, Submariner, Turn-O-Graph, Vintage, Yacht-Master, Yacht Master II.

Indien u een type wilt verkopen die niet in de bovengenoemde lijst staat, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen en ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Dit kan zowel per telefonisch, mail of via het contactformulier op onze website.

Rolex GMT Master verkopen Rotterdam - Amstel Watches
Rolex Daytona verkopen Rotterdam - Amstel Watches

Wat moet ik meenemen naar het kantoor van Amstel Watches?

U dient bij het verkopen of inruilen van uw Rolex horloge een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar ons kantoor. Wij registreren uw gegevens, in verband met de geldende wetgeving.

Rolex verkopen Rotterdam: welke modellen zijn populair?

Vandaag de dag zijn diverse modellen van Rolex zeer populair. Onderstaand heeft Amstel Watches een overzicht voor u geschreven.

 • De Submariner Date (126610LN) is zeer populair op de hedendaagse markt. Het is een type dat al tientallen jaren bestaat en vaak wordt gekocht door liefhebbers. Een versie van de Submariner die vooral populair is geworden de afgelopen jaren, is de 116610LV (Ook wel de Rolex Submariner ‘HULK’). Al met al is dit type een echt icoon van het merk en dit zal volgens vele experts de aankomende jaren ook zeker zo blijven.
 • De GMT-Master II is ook zo’n icoon als de Submariner, met modellen als de ‘Batman’ en ‘Pepsi’. Deze typen van Rolex hebben hun populariteit sterk zien stijgen en leveren daarom vandaag de dag op de markt vaak een hoge prijs op. Zowel de ‘Batman’ (blauw met zwarte bezel) als de ‘Pepsi’ (rood met blauwe bezel) variant van de Rolex GMT-Master II zijn in een Oyster- en Jubilee versie te verkrijgen. Naast de kleurenvarianten van de GMT-Master II is ook het model met de zwarte bezel erg in trek (referentienummer 116710LN).
 • Vervolgens is een zeer populair en zeldzaam type binnen de Rolex reeks de zogenoemde Cosmograph Daytona. Het is een model die zijn oorsprong vindt binnen de autosport en is verkrijgbaar in staal, goud/staal en volledig van edelmetaal. Als Rolex model is de Daytona een van de meest populaire en geliefde modellen. Vooral de Paul Newman versie (vintage) is op dit moment een van de duurste uurwerken ter wereld.
 • De Day-Date is een type dat al sinds jaar en dag ook wel ‘The President’s Watch’ genoemd doordat Amerikaanse presidenten deze Rolex hebben gedragen gedurende hun ambtsperiode. Het is een model dat volledig van edelmetaal gemaakt is, en wordt gezien als het ultieme statushorloge binnen de Rolex modellenreeks. Het model onderscheidt zich van andere modellen doordat het horloge beschikt over zowel een datum- als volledig uitgeschreven dagaanduiding.
 • Na het bovenstaande type komt natuurlijk de Explorer, een echte klassieker binnen de modellenreeks van het merk. Het is een type dat gemaakt is om simpelweg te overleven. Dit soort type horloges worden overal ter wereld gebruikt door avonturiers bij bijvoorbeeld bergbeklimmen, cave exploring en meer. Dit maakt het tot een echt Rolex icoon en geliefd onder verzamelaars.
 • Vervolgens is er een extremere variant voor het duiken gebouwd, namelijk de Sea-Dweller. Het is mogelijk om met dit type tot een diepte te duiken van 1200 meter, wat een ongelofelijke prestatie is. Het uurwerk wordt sinds 1967 ontwikkeld en is vandaag de dag nog steeds beschikbaar binnen de modellenreeks. Vooral de zogenoemde ‘Great White‘ editie met een rode tekst op de wijzerplaat is zeer geliefd onder verzamelaars.
 • De Air-King is een minder bekend model van het merk, maar is sinds 1957 al uitgebracht. In 2016 is er een nieuwe versie uitgebracht, die een 40mm kast heeft. Het uurwerk binnen het horloge is de zogenoemde 3131 movement. Vooral de oudere modellen Air-King van vóór 2000 zijn geliefd onder verzamelaars, alhoewel is het model van ná 2000 ook een geweldig stuk.
Rolex Submariner verkopen Rotterdam - Amstel Watches

Direct uw Rolex verkopen in Rotterdam? Neem direct contact met ons op.

Neem vandaag nog direct vrijblijvend contact op met Amstel Watches om de uitgebreide mogelijkheden te ontdekken en uw Rolex te verkopen in Rotterdam. Daarnaast bent u bij ons van harte welkom om uw uurwerk in te ruilen. Onze specialisten staan voor u klaar en zorgen voor een positieve en onvergetelijke ervaring!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  Let op: verkopen en inruilen alleen op vertoon van geldig legitimatie bij ons op locatie.