Rolex Deepsea kopen

Rolex Deepsea kopen

Rolex Deepsea kopen? Bekijk direct het assortiment van Amstel Watches. Wij hebben een uitgebreide voorraad van unworn Rolex horloges in Nederland, en u kunt bij ons op kantoor in Amsterdam langskomen om uw Rolex te passen. Uiteraard is het mogelijk om uw bestaande horloge in te ruilen bij het kopen van een Rolex Deepsea uit ons assortiment.

Rolex Deepsea kopen: waarom bij Amstel Watches?

Amstel Watches is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf binnen de wereld van unworn Rolex. Al sinds 2015 worden er op dagelijkse basis horloges in- en verkocht. Met honderden vijfsterrenreviews op Trustpilot, Google en Chrono24 en een ruim aanbod, zijn wij in Nederland hét bedrijf om zaken mee te doen. Uiteraard zijn wij een Certified Seller via Chrono24 en MondaniWeb, waarmee onze kennis en expertise nogmaals benadrukt wordt.

Resultaat 1–20 van de 98 resultaten wordt getoond

Rolex Deepsea kopen - voorkant
Rolex Deepsea kopen

Rolex Deepsea: hoe gaat het bij Amstel Watches in zijn werk?

Een Rolex Deepsea kopen bij Amstel Watches B.V. gaat in een aantal overzichtelijke, duidelijke stappen. Het gehele proces is erop ingericht om u zo vertrouwd, discreet en veilig mogelijk verder te helpen bij het kopen van uw Rolex: 

  • Bekijk onze voorraad en selecteer de Rolex Deepsea naar keuze
  • Bestelt u via de webshop, dan versturen wij verzekerd uw nieuwe horloge op.
  • Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken om uw horloge te bekijken en te passen.
  • Ons kantoor is beveiligd en u kunt onder het pand parkeren. Zodoende hoeft u niet met waarde over straat te lopen
  • Nadat u de Rolex Deepsea in ons kantoor heeft bekeken, kunt u deze aanschaffen. 
  • Nadat de betaling geslaagd is, ontvangt u uw nieuwe Rolex Deepsea (inclusief doos, papieren én toebehoren indien van toepassing).

Wat dient u mee te nemen naar ons kantoor?

U dient bij het kopen van uw Rolex Deepsea een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar ons kantoor aan de Vijzelstraat 68 in Amsterdam. Wij registreren uw gegevens, in verband met de geldende wetgeving.

Rolex Deepsea kopen - achterkant
Rolex Deepsea kopen - full set

Rolex Deepsea kopen: historie van het model

De Rolex Deepsea is in 1967 uitgebracht, en heeft een lange geschiedenis als een van de meest robuuste horloges van het Zwitserse merk. Het is namelijk een horloge waarmee het mogelijk is om tot grote diepte te duiken, zonder dat het uurwerk bezwijkt onder de druk van het water. 

De Rolex Deepsea is tegenwoordig in één maat verkrijgbaar (44 millimeter), en is door de jaren qua uiterlijk vrijwel altijd hetzelfde gebleven. Het horloge is geheel gemaakt van staal en beschikt over een dagaanduiding op de wijzerplaat. De bezel is gemaakt van keramisch materiaal. 

Aan de binnenkant van het horloge vindt u tegenwoordig het 3235 uurwerk, dat momenteel één van de beste uurwerken ter wereld is. Het is een volledig automatisch uurwerk met een gangreserve van ongeveer 70 uren, en is COSC gecertificeerd. COSC is een onafhankelijk instituut, die het uurwerk zelf gecertificeerd heeft voor nauwkeurigheid en precisie. Doordat de meest recente Rolex Deepsea ook gebruik maakt van een Parachrom-balansveer (antimagnetisch) en Paraflex anti-schok componenten, is het horloge goed beschermd tegen schokken, temperatuurwisselingen en meer.

Bij de Rolex Deepsea worden de mogelijkheden om het horloge te personaliseren relatief beperkt gehouden. Het horloge wordt namelijk altijd geleverd met een zogenoemde Oyster-horlogeband, en daarnaast zijn er twee wijzerplaten beschikbaar om te selecteren. 

Gekeken naar dagelijks gebruik is de Rolex Deepsea perfect. Door zijn robuuste horlogekast en -band is het een geweldig horloge om te dragen. Het draagcomfort is zo goed, dat het na een tijd voelt alsof u geen horloge om heeft. 

Rolex Deepsea kopen - voorkant

Direct een Rolex Deepsea kopen? Bekijk onze voorraad of neem contact op.

Neem vandaag nog direct vrijblijvend contact op met Amstel Watches om de uitgebreide mogelijkheden te ontdekken. U bent bij ons van harte welkom om uw horloge in te ruilen tegen een (andere) Rolex. Onze specialisten staan voor u klaar en zorgen voor een positieve en onvergetelijke ervaring!