Zoekopdracht

Horloge zoekopdracht

Zoekt u een specifiek horloge, en hebben wij deze niet op voorraad? Geen punt, wij kunnen ieder gewenst horloge binnen zeven dagen leveren. Wij gaan graag voor u aan de slag om uw droomhorloge te zoeken en te vinden.  

Wij zijn Amstel Watches. Aangenaam.

Amstel Watches is sinds 2015 een gerenommeerd bedrijf binnen de wereld van Rolex, Patek Philippe en Audemars Piguet. Met honderden vijfsterrenreviews op Trustpilot, Chrono24 en Google zijn wij al jarenlang een bekende en vertrouwde naam binnen de Europese horlogewereld. We hebben een groot netwerk opgebouwd over de jaren, wat ons in staat stelt om ieder gewenst horloge binnen zeven dagen te leveren. 

Hoe nu verder?

Een horloge zoekopdracht gaat bij Amstel Watches in een aantal overzichtelijke, duidelijke stappen.

  • Neem contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch, per mail of via WhatsApp. Ook kunt u een afspraak maken om langs te komen bij ons in de boutique aan de Vijzelstraat in Amsterdam.
  • Wij bespreken uw wensen en geven u op basis daarvan de prijs voor het gewenste horloge door.
  • Na akkoord wordt het door u gewenste horloge besteld binnen ons netwerk.
  • Nadat het horloge gearriveerd is bij ons in de boutique, controleren wij uiteraard de authenticiteit, conditie en bijbehorende documenten en accessoires.
  • Na onze kwaliteitscontrole bent u welkom om het horloge bij ons op locatie op te halen, uiteraard kunnen we ook veilig en verzekerd uw nieuwe horloge opsturen naar uw gewenste locatie. Doorgaans ontvangt u de zending de volgende werkdag.   

Direct uw horloge zoekopdracht starten?

Neem contact met ons op, of vul het onderstaande formulier in. Wij bespreken dan graag de details met u, om zo uw droomhorloge te vinden. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken bij ons in de boutique in Amsterdam. Indien u graag snel een terugkoppeling ontvangt, neem dan telefonisch contact met ons op óf stuur ons een Whatsapp bericht o.v.v. onderstaande gegevens. Wij reageren dan meestal binnen een uur.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)