Horloge verkopen Rotterdam

Horloge verkopen Rotterdam

Horloge verkopen Rotterdam? Vraag bij Amstel Watches direct een vrijblijvende offerte aan. Wij geven u namelijk de best mogelijke prijs. U kunt bij ons op kantoor langskomen voor een veilige en vertrouwde afwikkeling, om zo uw geld per bank te ontvangen. Ook is het mogelijk om bij ons uw horloge in te ruilen voor een andere Rolex, Patek Philippe, Audemars Piguet, Tudor of meer.

Horloge verkopen Rotterdam: waarom bij Amstel Watches?

Amstel Watches is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf binnen de wereld van Rolex, Patek Philippe en Audemars Piguet. Al sinds 2015 worden er op dagelijkse basis horloges in- en verkocht. Met honderden vijfsterrenreviews op Trustpilot, Google en Chrono24 en een ruim aanbod, zijn wij in Nederland hét bedrijf om zaken mee te doen. Uiteraard zijn wij een Certified Seller via Chrono24 en MondaniWeb, waarmee onze kennis en expertise nogmaals benadrukt wordt.

Horloge verkopen Rotterdam - Audemars Piguet - Amstel Watches
Horloge verkopen Rotterdam - Amstel Watches 2

Horloge verkopen Rotterdam: hoe gaat het bij Amstel Watches in zijn werk?

Horloge verkopen bij Amstel Watches gaat in een aantal overzichtelijke, duidelijke stappen. Het gehele proces is erop ingericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 • Vul allereerst het contactformulier in, of neem contact met ons op via WhatsApp.
 • Onze experts bekijken vrijblijvend uw horloge.
 • U ontvangt binnen een uur een antwoord van ons.
 • U wordt uitgenodigd om bij ons op kantoor langs te komen. U hoeft niet over straat te lopen met uw horloge, aangezien u onder het pand kunt parkeren.
 • Na een korte inspectie ontvangt u direct de waarde per bank.

Horloge verkopen Rotterdam: Verdere belangrijke gegevens

Lever via het contactformulier of WhatsApp de volgende informatie zo nauwkeurig mogelijk aan:

 • Wat is het referentienummer?
 • Wat is het bouwjaar?
 • Zijn de originele doos, papieren en toebehoren aanwezig?
 • Wat is de staat?
 • Wat is uw vraagprijs?

Een veelgestelde vraag is: waar kan ik het referentienummer vinden van mijn horloge? U kunt het referentienummer vinden door uw garantiebewijs of card te bekijken. Daarnaast kunt u uw referentienummer op blanco laten staan in uw prijsvoorstel aanvraag. Onze experts zullen dan bepalen welk referentienummer er van toepassing is.

Lever, naast de bovengenoemde informatie, alstublieft ook een aantal foto’s aan van hoge kwaliteit die zo goed mogelijk uw horloge en toebehoren tonen. Door middel van deze foto’s kunnen wij extra gedetailleerd beoordelen.

Welke merken kunt u bij ons verkopen?

Bij Amstel Watches kopen wij de volgende merken in:

Indien u een horloge wilt verkopen van een ander merk, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen om te achterhalen wat de mogelijkheden zijn. Houd hierbij alstublieft rekening met het feit dat u enkel exclusieve merken bij ons kunt verkopen, en geen zogenoemde ‘trendy merken’ met een waarde onder de €2500,-.

De Rolex-modellen die wij op dagelijkse basis inkopen zijn als volgt: Air-King, Datejust, Datejust II, Daytona, Deepsea, Explorer, Explorer II, GMT-Master, GMT-Master II, Lady-Datejust, Lady Oyster Perpetual, Milgauss, Oyster Perpetual, Oyster Perpetual Date, Sea-Dweller, Sky-Dweller, Submariner, Turn-O-Graph, Vintage, Yacht-Master, Yacht Master II.

Op het gebied van Audemars Piguet kopen wij voornamelijk het Royal Oak model vaak in. Deze zijn in verschillende vormen verkrijgbaar: Offshore, Jumbo, Perpetual Calendar, Dual Time, Lady, Diver, Wheel Openworked en meer.

Als laatste kunt u uw Patek Philippe bij ons verkopen. Zo kopen wij op regelmatige basis een Patek Philippe Nautilus of Aquanaut in, die wereldwijd zeer exclusief zijn.  

Indien u een horloge wilt verkopen in Rotterdam die niet in de bovengenoemde lijst staat, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen en ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Dit kan zowel per telefonisch, mail of via het contactformulier op onze website.

Horloge verkopen Rotterdam - Amstel Watches 3
Horloge verkopen Rotterdam - Amstel Watches

Wat dient u mee te nemen naar ons kantoor?

U dient bij het verkopen of inruilen van uw horloge een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar ons kantoor. Wij registreren uw gegevens, in verband met de geldende wetgeving.

Horloge verkopen Rotterdam: welke modellen zijn populair?

Vandaag de dag zijn diverse modellen zeer populair. Onderstaand heeft Amstel Watches een overzicht voor u geschreven.

 • De Patek Philippe Nautilus is het populairste van het merk. In 1976 is de eerste versie uitgebracht, waarbij de fabriek in totaal slechts 60.000 uurwerken per jaar bouwt voor de wereldwijde markt. Op dit moment zijn er lange wachtlijsten om een Nautilus te kunnen aanschaffen, waarbij veel mensen langer dan vijf jaar moeten wachten om dit model te kunnen bemachtigen. Het type is in verschillende varianten te koop. Zo is het mogelijk om een stalen of gouden variant te selecteren, en kan worden gekozen voor een band van verschillende materialen. 
 • De Patek Philippe Aquanaut is, naast de Nautilus, een zeer populair model van het merk. Dit type is in 1997 voor het eerst geproduceerd, en is vandaag de dag zeer lastig te verkrijgen. Ook voor de Aquanaut geldt een wachtlijst tot wel vijf jaar. Net als bij de Nautilus kan er bij de Aquanaut gekozen worden voor diverse materialen en banden.
 • De Audemars Piguet Royal Oak is een model dat in 1972 geïntroduceerd werd. Het is een achthoekig model dat ooit ontworpen is door de heer Gerald Genta, en was na de eerste productie direct zeer populair. Het model is in verschillende varianten beschikbaar, namelijk in zowel staal als goud. Daarnaast zijn er verschillende banden verkrijgbaar in zowel staal, goud, leer en rubber.
 • De Rolex Submariner Date (126610LN) is zeer populair op de hedendaagse markt. Het is een type dat al tientallen jaren bestaat en vaak wordt gekocht door liefhebbers. Een versie van de Submariner die vooral populair is geworden de afgelopen jaren, is de 116610LV (Ook wel de Rolex Submariner ‘HULK’). Al met al is dit type een echt icoon van het merk en dit zal volgens vele experts de aankomende jaren ook zeker zo blijven.
 • De Rolex GMT-Master II is ook zo’n icoon als de Submariner, met modellen als de ‘Batman’ en ‘Pepsi’. Deze uurwerken van Rolex hebben hun populariteit sterk zien stijgen en leveren daarom vandaag de dag op de markt vaak een hoge prijs op. Zowel de ‘Batman’ (blauw met zwarte bezel) als de ‘Pepsi’ (rood met blauwe bezel) variant van de Rolex GMT-Master II zijn in een Oyster- en Jubilee versie te verkrijgen. Naast de kleurenvarianten van de GMT-Master II is ook het model met de zwarte bezel erg in trek (referentienummer 116710LN).
 • Vervolgens is een zeer populair en zeldzaam type binnen de Rolex reeks de zogenoemde Cosmograph Daytona. Het is een horloge die zijn oorsprong vindt binnen de autosport en is verkrijgbaar in staal, goud/staal en volledig van edelmetaal. Als Rolex model is de Daytona een van de meest populaire en geliefde modellen. Vooral de Paul Newman versie (vintage) is op dit moment een van de duurste uurwerken ter wereld.
 • De Rolex Day-Date is een type dat al sinds jaar en dag ook wel ‘The President’s Watch’ genoemd doordat Amerikaanse presidenten deze Rolex hebben gedragen gedurende hun ambtsperiode. Het is een model dat volledig van edelmetaal gemaakt is, en wordt gezien als het ultieme statustype binnen de Rolex modellenreeks. Het model onderscheidt zich van andere modellen doordat het uurwerk beschikt over zowel een datum- als volledig uitgeschreven dagaanduiding.
 • Na het bovenstaande model komt natuurlijk de Rolex Explorer, een echte klassieker binnen de modellenreeks van het merk. Het is een type dat gemaakt is om simpelweg te overleven. Dit type wordt overal ter wereld gebruikt door avonturiers bij bijvoorbeeld bergbeklimmen, cave exploring en meer. Dit maakt het tot een echt icoon als Rolex en geliefd onder verzamelaars.
 • Vervolgens is er een extremere variant voor het duiken gebouwd, namelijk de Rolex Sea-Dweller. Het is mogelijk om met dit type tot een diepte te duiken van 1200 meter, wat een ongelofelijke prestatie is van Rolex. Het uurwerk wordt sinds 1967 ontwikkeld en is vandaag de dag nog steeds beschikbaar binnen de modellenreeks. Vooral de zogenoemde ‘Great White‘ editie met een rode tekst op de wijzerplaat is zeer geliefd onder verzamelaars.
 • De Rolex Air-King is een minder bekend model van het merk, maar is sinds 1957 al uitgebracht. In 2016 is er een nieuwe versie uitgebracht, die een 40mm kast heeft. Het uurwerk binnen het type is de zogenoemde 3131 movement. Vooral de oudere modellen Air-King van vóór 2000 zijn geliefd onder verzamelaars, alhoewel is het horloge van ná 2000 ook een geweldig stuk.
Horloge verkopen Rotterdam - Patek Philippe - Amstel Watches

Direct uw horloge verkopen in Rotterdam? Neem contact met ons op.

Neem vandaag nog direct vrijblijvend contact op met Amstel Watches om de uitgebreide mogelijkheden te ontdekken en uw horloge te verkopen in Rotterdam. Daarnaast bent u bij ons van harte welkom om uw uurwerk in te ruilen tegen een andere van bijvoorbeeld Rolex, Patek Philippe of Audemars Piguet. Onze specialisten staan voor u klaar en zorgen voor een positieve en onvergetelijke ervaring!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  Let op: verkopen en inruilen alleen op vertoon van geldig legitimatie bij ons op locatie.